SpectacolArt organizează (încă) un concert pentru vârstnici

Spun încă pentru că Asociatia Culturala SpectacolArt organizeaza marti, 29 decembrie 2015, incepand cu ora 11.00, la Centrul de Ingrijire si Asistenta Straulesti din Bucuresti, ultimul concert dintr-o serie de 8 concerte sociale, parte a proiectului „Dăruind, vei dobândi”.

Concertele cuprind arii celebre din operete consacrate, dar si piese instrumentale, clasice si moderne in interpretarea artisilor: Geanina Meragiu – vioara, Marius Meragiu – pian, Florin Budnaru – solist vocal, Augustin Creznaru – flaut, Iulian Radoi – solist balet, Madalina Mechenici – solist balet, Daniela Vladescu – solist vocal.
Proiectul social ”Daruind, vei dobandi” se deruleaza in perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2014 si este finantat de Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, care are ca scop si obiect de activitate reprezentarea, promovarea si protejarea culturii romane, in special a creatiilor muzicale interpretative. Printre partenerii proiectului se numara Insart & Events, Asociatia Escu, Bilet.ro si Asociatia Cultural Act.

ffae51ae-9910-4316-bf38-574b4a9c9c25

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)