Cezar Giosan a lansat un album de colinde la New York

Am aflat de la colegul Marius Matache de la ForeverFolk despre albumul de colinde lansat peste hotare de Cezar Giosan, un artist român. :D

Cezar Giosan a lansat la New York albumul Trei Crai de la Răsărit – Colinde magice și cântece de iarnă. Albumul conține 13 piese, unele de inspirație populară (Trei Crai de la Răsărit este un cântec de stea din Muntenia, Când Iisus S-a născut este o colindă veche bucovineană), altele compuse de artist pe versurile unor mari poeți români (Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, Octavian Goga).

La realizarea albumului au contribuit Cristian Soleanu (saxofon tenor, saxofon soprano, clarinet), Lyuben Gordievsky (acordeon, pian rhodes, pian), Nicolae Caragea (chitară acustică, electrică, bas), Nunu Racris (tobe, percuții), Alexandru Panfilov (ukulele, didjeridoo, duduk, chitară electrică). De peste ocean, au participat Ramon Radosav (vioară), Ionuț Văcar (pian) și Dan Purcea (chitară electrică). Editarea și masterizarea au fost realizate de Victor Panfilov (real sound & vision studio).

Partea cea mai faină este că Cezar Giosan face un cadou de sărbători iubitorilor de muzică folk și nu numai, prin oferirea spre ascultare integrală a albumului pe site-ul lui oficial.

P. S. Albumul este disponibil în format digital pe iTunes sau Google Play, sau audio CD pe Amazon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.