Iată formula propusă de NESCAFÉ® Dolce Gusto® pentru sărbători

Dragilor, că tot se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă (da, știu, nici mie nu îmi vine să cred), iată ce ne propun cei de la NESCAFÉ® Dolce Gusto®:

Personalizează-ți bradul

Bradul tradițional poate fi înlocuit în acest an cu unul alternativ. Multe dintre obiectele din casă se pot transforma într-un brad deosebit cu care să îi impresionezi pe cei dragi. Poți alege să îl construiești din cărți sau să pui poze cu cei dragi pe un cadru de lemn în formă de brăduţ sau chiar poți construi unul din capsule reciclate NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Cu puțină creativitate le poți crea celor dragi o experiență perfectă de sărbători.

Folosește decorațiuni simple, dar de impact

Poți trasforma casa într-un spațiu surprinzător prin decorațiuni simple, dar de impact. Lumânările sunt un mod bun prin care să creezi atmosfera desăvârșită și să te bucuri de momente de neuitat alături de cei dragi. De asemenea, masa de Crăciun poate fi un prilej bun să îți lași creativitatea să iasă la suprafață. Câteva decorațiuni delicate pentru masă pot face diferența între un decor frumos și unul perfect. Ai putea încerca să vopsești câteva conuri de brad în culorile care îți plac. Astfel, îi poți surprinde pe cei dragi cu o experiență perfectă.

Surprinde magia sărbătorilor într-o cană

Fie că vrei să ai un moment de relaxare înainte să decorezi casa, fie că vrei să îi răsfeți pe cei dragi cu o băutură delicioasă, elegantul aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® este prietenul pe care poți conta. Pentru că există o cafea excelentă pentru fiecare, te invităm să alegi aroma preferată din magazinul online NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Oricare ar fi alegerea ta, vei obține o cafea de calitate superioară, datorită presiunii profesionale de până la 15 bari cu care funcționează aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Pentru un plus de magie, îți recomandăm o cană de ceai apetisant NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chai Tea Latte care te va purta într-o lume specială a gusturilor delicate și bine echilibrate ale mirodeniilor subtil aromate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: