Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Asociația Touched organizează o petrecere de Crăciun pentru copiii din programele Touched

Dragilor,

Despre Asociația Toched România, am mai scris, așa că e posibil să vă amintiți ce fac ei. În caz de nu, aruncați un ochi aici.

Revenind, pe 22 decembrie, copiii din programele Touched România vor avea parte de o petrecere de neuitat alături de Gaşca Zurli, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Cu multă emoţie şi bucurie, peste 80 de copii din programul Centrului Maternal Casa Agar şi din programul de asistenţă maternală sărbătoresc naşterea Domnului alături de mamele lor şi se bucură de spectacolul susţinut de Gaşca Zurli, în marea familie Touched România.

Zurli a pregătit anul acesta un spectacol extraordinar de Crăciun, oferit în dar copiilor în dificultate din programele Touched România, aducându-le bucurie şi speranţă. Astfel, copiii şi mamele lor, victime ale violenţei domestice, ale sărăciei şi excluziunii sociale, vor primi daruri, vor cânta colinde şi se vor bucura de o seară memorabilă.

«Este pentru prima dată când copiii noştri participă la un spectacol de Crăciun atât de frumos și organizat special pentru ei! Probabil ei nu ar fi ajuns niciodată în sălile de spectacol. Mulţumim Găştii Zurli şi partenerilor care împreună cu noi au contribuit cu drag la surpriza minunată, la cadourile pentru cei mari şi cei mici!» spune Anca Nistor, reprezentant al Asociaţiei Touched România, organizator al evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.