S-a lansat numărul 20 al revistei de benzi desenate HAC!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe Insula Necuraților, preotul Vedrei își găsește noi aliați în rândul canibalilor, în timp ce, în Preida, discuțiile dintre Medru și Gabriel au efecte neașteptate asupra frumoasei, dar maleficei Vedra.

Și atât, nu vă zic mai mult despre Insula Necuraților că se pierde farmecul, nu-i așa? În schimb, pot să adaug că tot în cadrul acestui număr, cititorii pot face cunoștiință cu eroii noului serial, Știma Apelor. Episodul surprinde aventurile a doi fii de crai aflați prin munți în compania unor căutători de aur, dupş ce sunt izgnoiți de acasă în urma încercării eșuate de a-și ucide cel de-al treilea frate.

Cel de-al doilea serial care debutează în numărul 20 al revistei HAC! se numește Măiestru Buiestru și este o adaptare în bandă desenată a poveștii cu același nume. Pe parcursul acestuia, cititorii se vor întâlni, în sfârșit, cu una dintre iele, un cal magic, o babă care nu-i tocmai om și o hoață fără haine.

Revista se încheie cu un episod special de Crăciun, „Bardul Omătului”, în care Ștefan, împreună cu Mara și prietenii săi, întâlneşte un bard ghinionist, un episod pamflet care va aduce zâmbetul pe buze cititorilor şi nu numai.

În altă ordine de idei, noul număr al revistei poate fi achiziționat începând de astăzi, 15 decembrie, de la toate punctele de vânzare obişnuite, cât și din prin intermediul magazinului online www.SuperErou.ro.

Spor la citit!

HAC

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)