Trei recomandări pentru părinții de copii mai mari sau mai mici :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum știu că mulți dintre voi sunteți ”posesori” de minuni copilitice (și eu am trei minunați acasă…), am zis să vă dau, din când în când, niște informații pe care să le folosiți în relația cu ei, cum ar veni. Căci nu se știe niciodată… :)

Pentru proaspeții părinți, am găsit filmul de mai jos, cu o metodă foarte interesantă prin care puteți să îi opriți din plâns pe cei mici. Eu, deși am trecut de vârsta asta (cea mai mică a mea are 4 ani), m-am uitat de mai multe ori la film și mă gândeam că m-ar fi prins tare bine să știu metoda asta în anumite momente trecute… :))

Pentru părinții care aveți copii pentru care cititul la culcare este una din cele mai frumoase momente, vă raportez că Editura Litera a scos cartea Iepurașul care voia să adoarmă, de Carl-Johan Forssén Ehrlin, recomandată de psihologi și de terapeuți pentru un somn liniștit. Autorul propune o poveste inovatoare prin maniera în care a fost scrisă, o poveste care introduce pe nesimțite în subconştientul copilului sugestia somnului. Folosind diverse tehnici psihologice eficiente, menite să-i ajute pe copii să se relaxeze, cartea le permite micuților să facă parte cu adevărat din poveste şi să adoarmă în acelaşi timp cu personajul principal, iepuraşul.

Coperta Iepurasul care voia sa adoarma

Pentru părinții de fete mai mari, ia luați de aici pătură sub formă de coadă de sirenă. Să nu îmi spuneți că nu ați trecut sau nu treceți prin stadiul ăsta, că nu vă cred :))

mermaid-11

Via Mashable.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)