Timișoreana vrea să realizeze cea mai mare hartă interactivă a gândurilor bune

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În pragul Sărbătorilor de iarnă, Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție, îi îndeamnă pe românii din toată lumea să le facă o bucurie celor dragi și să le fie aproape.

Pentru că tradițiile de Sărbători sunt cele mai frumoase acasă, românii care trăiesc în străinătate sau au pe cineva departe de casă, se pot înscrie pe site-ul Sărbători Acasă pentru a reuni familia iarna aceasta. Până pe 13 decembrie, cei care au participat în concursul Timișoreana scriind motivul pentru care vor să vină sau să aducă pe cineva acasă s-au înscris în cursa pentru un bilet de avion dus-întors din orice colț al lumii. Sute de oameni au lăsat mesaje impresionante în speranța că vor ajunge acasă pentru a-și petrece Sărbătorile alături de cei dragi.

Într-o perioadă dominată de tehnologie, Timișoreana și-a propus să readucă în prim plan tradiția felicitărilor primite în căsuțele poștale. Până pe 15 decembrie, pe site-ul campaniei, vizitatorii pot alege una dintre cele 30 de felicitări cu design diferit care vor inspira cele mai bune gânduri ce vor ajunge apoi către cei dragi prin poștă. Timișoreana estimează că de Sărbători vor fi trimise aproximativ 20.000 de felicitări.

În plus, site-ul campaniei creează cea mai mare hartă interactivă a gândurilor bune unde sunt adunate mii de mesaje care aprind o luminiță de fiecare dată când un gând bun este postat.

“Timisoreana este un brand de bere îndragit de către românii din toată lumea, fiind consumată atât în România, cât și în țări precum Italia, Spania, Moldova sau Statele Unite. În semn de apreciere pentru tradițiile de acasă atât de importante de Sărbătorile de iarnă, am creat o platformă care le permite românilor de oriunde s-ar afla să fie aproape de cei dragi. Fie că trimit un gând bun sau că pot avea șansă să revină acasă din meleaguri îndepărtate, românii își deschid inimile față de cei dragi, iar pentru noi este un mare motiv de bucurie”, declară Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timișoreana.

Bucura-te de Sarbatori alaturi de cei dragi

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)