Ropharma a fost desemnat „Cel mai de încredere brand pentru copii din România”

Ropharma a câștigat titlul de „Most trusted Brand for Kids” la Gala Forbes – Brands for Kids, organizată de revista Forbes România pe data de 8 decembrie 2015.

Revista Forbes România, împreună cu compania D&D Research au realizat, pe baza unui studiu la care au participat 1000 de mămici, un top al încrederii, care, spun reprezentanții celebrei reviste internaționale, ”poate fi semnalul de început al unui alt gen de competiţie: al responsabilităţii și adecvării la cerințele familiei românești. Pentru că a produce şi a pune în vânzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci și un act de imensă responsabilitate socială”.

Astfel, pentru colectarea datelor s-au luat în considerare trei factori – încredere, calitate și siguranță, iar eșantionul de respondenți a fost reprezentat de mame din mediul urban, cu vârsta între 22 și 35 de ani.

În cadrul Galei Forbes – Brands for Kids au fost premiate primele 16 branduri din clasamentul rezultat în urma acestei cercetări.

Ropharma a câștigat încrederea mămicilor din țară prin produse precum:  gama Vitalact, Activit Colostru Premium, Activit Probiotic Junior, Activit Polivit Junior, Vitagrapes Fier, Memogink, Activit Calciu, Lactaza Junior sau Activit C.

4f42454c-5899-45ce-addf-459c58928552

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)