De ce am donat 100 de lei pentru Asociația Română împotriva Leucemiei (ARIL)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Încep aceste rânduri prin a vă spune că îmi pare teribil de rău că nu am apucat să vă spun mai repede despre această inițiativă. Teribil de rău… Nu o să mă scuz, nu o să vă explic de ce nu zis mai repede. Pentru că m-aș întrista și mai tare…

doneaza

Vă rog doar să donați și voi cât puteți – și 1 leu este binevenit, orice sumă! – pentru ca inițiativa să își atingă scopul, adică dotarea celor 51 saloane din secțiile Hematologie I, II, III și Secția de Transplant din Institutul Clinic Fundeni din București cu câte un injectomat și un infuzomat /salon.

Anesthesia-picture-279x414Au am donat 100 de lei. Și aș vrea să văd că mulți dintre voi se vor alătura acestei inițiative și că veți dona, oricât puteți. Vă mulțumesc de pe acum pentru gestul vostru frumos.

Din documentarea Asociația Română împotriva Leucemiei (ARIL) rezultă că anual, în România, aproximativ 5.000 de persoane sunt diagnosticate cu leucemii și limfoame, dintre care peste 900 leucemii cronice, peste 600 leucemii acute și peste 1.000 limfoame. Pacienții au nevoie de cure de chimioterapie și uneori și de transplant.

Curele de chimioterapie durează luni, uneori ani de zile. Pentru a avea rezultatele dorite, aceste terapii trebuie administrate cu acuratețe, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul infuzomatelor și injectomatelor. Aceste aparate nu ajută doar la efectuarea corecta și precisă a terapiilor, dar și la asigurarea unei calități a vieții pacientului net superioară, pe perioada tratamentului.

Scopul campaniei noastre este de a îmbunătăți condițiile de tratament ale bolnavilor de leucemie sau alte patologii hematologice din cadrul secțiilor de hematologie și transplant din spitale bucureștene.

Asociația Română împotriva Leucemiei (ARIL) a fost înființată în 2006 de Monica Bunaciu. În 1996 a facut transplant de maduvă osoasă, dupa ce în Germania a fost declarată caz în fază terminală. Atunci a descoperit ce înseamnă voluntariat și cât de important este pentru cei aflați în dificultate să fie susținuți și ajutați de semenii lor. S-a implicat individual până în 2006, cand a decis să creeze Asociația Română împotriva Leucemiei. I s-au alăturat Iustina Mocanu, (LAM), Mihaela Nichita (fiul său având limfom), Doina Grigore (tatăl său fiind pacient) și Petruță Ilie (avocat).

Misiunea asociației este de a îmbunătăți șansele de vindecare ale actualilor și viitorilor pacienți cu boli hematologice din România, oferind suport și consiliere pacienților și familiilor lor, precum și acționand pentru îmbunătățirea condițiilor de tratament din spitalele din România.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)