Călătorim mai mult de sărbători

Nu știu ce faceți voi, dar eu călătoresc mai puțin de sărbători. Asta pentru că sunt destul de mult plecată de acasă și tare mă izbește dorul de ai mei în perioadele libere din an. Însă nu mă pun cu rezultatele studiului realizat de eSKY.ro. :D

Românii călătoresc mai mult în vacanța de iarnă din 2015, numărul biletelor de avion rezervate dublându-se față de aceeași perioadă a anului trecut. Conform studiului realizat de eSKY.ro, călătorii români își vor petrece Sărbătorile în orașe din întreaga lume, din Europa până în Africa.

35,29% dintre români vor reveni în țară pentru a-și petrece Sărbătorile alături de familie și prieteni. Pe de altă parte, 64,70% dintre conaționali vor călători în afara țării, în cuplu sau alături de prieteni, pentru a se bucura de vacanța de iarnă în marile orașe europene, în destinații exotice sau pe alte continente.

Astfel, studiul arată că obiceiurile de călătorie ale românilor se apropie tot mai mult de un nivel de maturizare, atât în ceea ce privește selectarea destinației, în funcție de tarif și de preferințe personale, cât și planificarea propriu-zisă, căreia românii îi acordă tot mai multă atenție. Această maturizare este justificată atât de opțiunile tot mai multe în materie de oferte, dar și de instrumentele variate puse la dispoziția călătorilor pentru organizarea călătoriilor. Astfel, se remarcă o creștere tot mai mare a folosirii dispozitivelor mobile: anul acesta, 20,43% au folosit varianta m.eSKY.ro și 5,80%, aplicația eSKY.ro pentru mobil.

Revenind, aruncați un ochi pe aceste infografice să vedeți pe unde ne place să hoinărim în preajma sărbătorilor. :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)