Ați gustat cidrul Somersby de pere?

Am băut prima data Somersby de pere la Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0, când cei de la URBB ne-au trimis niște eșantioane reprezentative, ca să zic așa :D Și care s-au băut cu o lejeritate instantă :D Mi-a plăcut corespunzător. Deși eu sunt om de bere, desigur, iar cidrul, cumva, în lumea noastră, este vărul mai fițos al berii :)) Chiar bun cidrul ăsta de pere, așa, ca să dai o aromă mai pronunțată între două beri, cum ar veni!

Am gustat mai apoi și varianta cu mure, dar nu e ca cel de pere, după papilele mele. Cel de mere încă nu mi-a trecut prin gust, dar nu e timpul trecut, firește.

URBB aduce în Romania cidrul Somersby, prezent deja în peste 40 de țări din toate colțurile lumii.
Produsul se distinge de celelalte mărci atât prin gustul premium, revigorant, cât și prin designul de înaltă calitate, modern și exclusivist. Gustul proaspăt și răcoritor al cidrului Somersby (4,5% alcool) este cel mai bine pus în valoare atunci când se servește cu gheață.

Momentul perfect pentru a savura un Somersby este seara, după orele de muncă sau la apus, la petrecerile târzii, împreună cu cei apropiați.

Cidrul Somersby se bucură deja de o serie de premii de recunoaștere internațională – Produsul Anului în Polonia, în 2013, medalia de aur pentru Cel mai bun cidru dulce în Suedia, iar anul acesta, în cadrul Australian Drinks Awards, a primit premiul Best Sales Achievement – Cider.

Lansarea Somersby în România reprezintă completarea portofoliului de băuturi premium al companiei URBB, prezentă acum și pe noua piață a cidrului.

“Suntem încântați să oferim consumatorilor din România oportunitatea de a se bucura de gustul răcoritor al cidrului premium Somersby. Gama de cidru pe care am adus-o în România include atât sortimentul de mere pentru că acesta reprezintă esența categoriei, cât și două arome unice: pere și mure, care nu se regăseau pe piața românească. Analizând piața, am intervievat peste 300 de respondenți în București, Cluj și Iași, invitându-i să testeze aroma de mere. Am fost încântați să descoperim că peste două treimi dintre aceștia (67,4%) au preferat produsul nostru.”
Paul Markovits – Marketing VP, URBB

În România, cidrul Somersby este disponibil din această toamnă în canalele naționale de retail și HoReCa, la sticlă de 0,33l, în trei sortimente: Apple Cider, Pear Cider și Blackberry.

Somersby

Un comentariu la “Ați gustat cidrul Somersby de pere?

  1. Fecioru Florina Reply

    Da si mie imi place, cel de pere este cel mai bun din gama Sommersby. Prima data am baut asta primavara la o terasa in Bulgaria. Nu auzisem pana atunci, vazusem la o masa alaturata, si arata bine sticla. M-am bucurat ca a aparut in Mega Image din toamna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.