„Aferim!”, de acum pe DVD și Blu-Ray

„Aferim!” nu are nevoie de niciun fel de prezentare, așa că am să sar direct în detaliile despre apariția filmului lui Radu Jude pe DVD și Blu-Ray:

Atât DVD-ul cât și Blu-Ray-ul conțin subtitluri în română, engleză și franceză. Cele două formate vin însoțite de o broșură ce cuprinde un dicționar de arhaisme, materiale apărute în publicații internaționale dar și un context istoric semnat de Constanța Vintilă-Ghițulescu, doctor în istorie și civilizație la École des Hautes Études en Sciences Sociales, Paris. Cercetător la Institutul de Istorie “Nicolae Iorga”. Profesor asociat la Facultatea de Sociologie a Universității București.

Foarte fain de știut e că, în premieră în România, ambele variante vin cu o versiune accesibilizată pentru persoanele cu deficiențe de vedere. De asemenea, atât dvd-ul cât și Blu-Ray-ul conțin și scurtmetrajele “O umbră de nor” și “Trece și perete”, ambele regizate de Radu Jude.

P. S.  Filmul va putea fi găsit în rețeaua Librăriilor Cărturești, Librăria “Anthony Frost” din București și Librăria Habitus din Sibiu la sfârșitul săptămânii (12-13 decembrie 2015).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.