„Aferim!”, de acum pe DVD și Blu-Ray

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

„Aferim!” nu are nevoie de niciun fel de prezentare, așa că am să sar direct în detaliile despre apariția filmului lui Radu Jude pe DVD și Blu-Ray:

Atât DVD-ul cât și Blu-Ray-ul conțin subtitluri în română, engleză și franceză. Cele două formate vin însoțite de o broșură ce cuprinde un dicționar de arhaisme, materiale apărute în publicații internaționale dar și un context istoric semnat de Constanța Vintilă-Ghițulescu, doctor în istorie și civilizație la École des Hautes Études en Sciences Sociales, Paris. Cercetător la Institutul de Istorie “Nicolae Iorga”. Profesor asociat la Facultatea de Sociologie a Universității București.

Foarte fain de știut e că, în premieră în România, ambele variante vin cu o versiune accesibilizată pentru persoanele cu deficiențe de vedere. De asemenea, atât dvd-ul cât și Blu-Ray-ul conțin și scurtmetrajele “O umbră de nor” și “Trece și perete”, ambele regizate de Radu Jude.

P. S.  Filmul va putea fi găsit în rețeaua Librăriilor Cărturești, Librăria “Anthony Frost” din București și Librăria Habitus din Sibiu la sfârșitul săptămânii (12-13 decembrie 2015).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)