„AFERIM!” a câștigat marele premiu la Festivalul Internațional de Film IndieLisboa

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Aferim, „AFERIM!”!, aș avea de spus, după ce am aflat că acest proiect cinematografic românesc a fost distins cu trofeul orașului Lisabona – marele premiu pentru cel mai bun lungmetraj, dar și cu Premiul de distribuție, acordat de juriul bloggerilor de cinema.

Festivalul Internațional de Film IndieLisboa, a avut loc în capitala Portugaliei între 23 aprilie și 3 mai, iar la ceremonia de gală, desfășurată chiar ieri seară, „AFERIM!” a primit distincțiile mai sus mențioanate.

Filmul în regia lui Radu Jude nu este la prima ispravă de acest fel, după cum bine știți, a câștigat la mijlocul lunii februarie trofeul Ursul de Argint pentru cea mai bună regie la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și este până în prezent cel mai de succes film românesc al anului cu peste 57.000 de spectatori.

AFERIM!_POSTER ROMANIA

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “„AFERIM!” a câștigat marele premiu la Festivalul Internațional de Film IndieLisboa”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)