La Artmark puteți cumpăra mașini de colecție cu 150 de euro

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Nu mă credeți? Ia aruncați un ochi aici:

FordT, prima mașină modernă cu producție în masă, cea mai bine vândută mașină timp de aproape un secol, cu peste 15 milioane de cumpărători, este expusă la Artmark. Aflată în colecții celebre precum cea a Prințului Reinar al III-lea de Monaco, a Muzeului Național de Automobile din Mulhouse (Franța), a Muzeului Saab din Suedia sau, în spațiul autohton, în colecțiile omului de afaceri Ion Țiriac, Regelui Mihai şi fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Valoarea unui Ford T este între 30.000 şi 100.000 de dolari, în funcție de starea tehnică a maşinii, după cum arată și vânzările de la licitațiile din Europa și America. La Artmark, prețul de pornire este ceva mai modest – 150 euro.

O altă mașină marca Ford din 1934 este expusă la Artmark, însă atenția publicul este acaparată de legendarul model Hispano-Suiza, recunoscută drept mașina regalității europene, a suveranilor indieni, a superstarurilor de la Hollywood și a magnaților industriali. Parte a unor colecții de automobile faimoase precum cea a omului de televiziune Jay Leno sau în colecția Ion Țiriac. Unul dintre cele mai bune rezultate în licitație a depășit 2 milioane de dolari la Sotheby’s în august 2013. La Artmark, prețul este ceva mai scăzut – 150 euro.

De ce prețuri într-atât de mici de pornire pentru mașinile de colecție din argint? Întrucât este vorba de o colecție de mașini … miniaturale. La ce v-ați gândit?! Artmark este complicele celor care doresc să facă o surpriză și un dar memorabil de Crăciun sub forma unor mici piese de colecție inedite. Expoziția Licitației de Crăciun poate fi admirată la Artmark până marți, 8 decembrie, iar licitația va avea loc miercuri, 9 decembrie, la Athénée Palace Hilton, ora 19:30.

9530961b-7acd-4ea0-888e-a16f2b4b7f92

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)