Îmi găsesc forța în ceea ce sunt și în ceea ce fac

Multă lume mă întreabă de unde am eu atâta forță să fac atât de multe lucruri. Adică – așa, în sinteză maximă – cum de pot să petrec mult timp cu minunata mea familie, să ies des la bere cu prietenii, să scriu atât de blog și să mai și gestionez cota mea parte, cum ar veni, din minunata ispravă antreprenorială Kooperativa 2.0.

Răspunsul meu a fost, mereu, unul foarte simplu: îmi găsesc această forță în exact ceea ce sunt și în ceea ce fac. Să vă explic.

Am norocul de o familie splendidă. O doamnă a sufletului meu care este norocul vieții mele și care este sursa mea teribilă de energie. Și trei copii minunați, care, deși din când în când îmi scot peri albi (la urma urmei, asta este în fișa postului pentru orice copil :D), îmi dau o forță extraordinară să fac ceea ce fac și să vreau să fac mai mult.

Am norocul de niște prieteni fantastici. Aleși cu greu, pe sprânceana, dar pe care știu că mă pot baza oricând. Mare lucru să ai așa ceva în viață. Niște oameni care te îndrăgesc așa cum ești și pentru care tu ești tu și nimic mai mult. Mare lucru :)

Am norocul să lucrez alături de niște colegi de Kooperativa 2.0 extraordinari. Care îmi dau permament forța de a merge mai departe și de a mă întreba permanent nu dacă este bine ce fac (sunt prea arogant pentru asta, mă înțelegeți :D), ci cum să fac mult mai bine ceea ce fac.

Am spus mai mult despre sursele mele de forță în clipul de mai jos, realizat la solicitarea fulgilor de porumb Fortza, cum ar veni :D

Să vă dau câteva informații despre Fortza. Așa, din categoria #CaSăȘtiți :)

Fortza este primul brand de fulgi de porumb romanesc si au fost produsi pentru prima oara in 1971 la fabrica Titan.

Campania pentru noile produse cu retete noi FORTZA este insotita pe site si de un concurs Razboi in Papusoi cu premii cool din Star Wars. Concursul dureaza pan ape 28 decembrie.

fortza-2015Fulgii de porumb Fortza au acum 3 sortimente: Fortza de Rontzaiala, Fortza de Bere si Fortza de Atractzie.

Fortza de Rontzaiala este un produs potrivit pentru micul dejun, poate fi mancat cu lapte, iaurt si in functie de imaginatia si pasiunea fiecaruia se mai pot adauga fructe sau alte ingrediente. De asemenea Fortza de Rontzaiala poate fi, cum ii spune si numele, rontzaita oricand ti-e pofta.

Fortza de Bere contine sunt fulgi de porumb special creati pentru a merge cu bere. Fulgii sunt mai mari decat la celelalate sortimente, sunt mai corcanti, gustul de sare este mai pregnant sa mearga cu berea, continand sare mare.

Fortza de Atractzie au reteta speciala fara zahar, dedicate femeilor care doresc sa isi mentina silueta si sa fie in forma. Acesti fulgi de asemenea pot fi savurati cu lapte, iaurt sau pur si simplu cand vrei un snack sanatos.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Îmi găsesc forța în ceea ce sunt și în ceea ce fac”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)