Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Important: Se reprogramează musicalul Beauty and The Beast

Vă povestea Chinezu aici despre Beauty and the Beast, iar eu revin cu informații despre spectacol, care se va reprograma, din cauza unor probleme care nu țin de organizatori. Vă rog să le citiți cu atenție, pentru a evita producerea încurcăturilor ulterioare. :)

Reprezentația Disney Beauty and the Beast de diseară, 4 decembrie, de la ora 20.00, se anulează. Reprezentația de mâine, sâmbătă, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogramează duminică, 6 decembrie, de la ora 09.30. Modificările survin datorită întârzierilor în transportul echipamentelor din Turcia către România – controalele sporite de securitate de la granițele Turcia–Bulgaria și Bulgaria-România afectând trecerea convoiului de camioane. Events își cere scuze spectatorilor pentru modificări și îi asigură că, în ciuda conjuncturii social-politice din zonele afectate de conflict, a depus toate eforturile legale pentru prevenirea acestei situații. Turneul internațional Disney Beauty and The Beast transportă 450 de tone de echipament cu 20 de camioane, iar montarea decorurilor durează două zile.

Posesorii biletelor la spectacolul de astăzi, 4 decembrie, de la ora 20.00 pot alege să participe la spectacolul de mâine seară, sâmbătă, 5 decembrie, ora 20.00. Locurile achiziționate nu se mențin. Relocarea se va face la intrare, în ordinea sosirii, pe baza biletului deja achiziționat, pe locuri din aceeași categorie de preț. Spectatorii au de asemena opțiunea sa solicite contravaloarea biletelor contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

Reprezentația de sâmbătă, 5 decembrie, ora 10.00, se reprogramează duminică, 6 decembrie, de la ora 09.30 (acces de la ora 08.30). Locurile achiziționate se mențin.Spectatorii care nu pot participa la reprezentația reprogramată pot primi contravaloarea biletelor contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

Așadar, programul final al reprezentațiilor Disney Beauty and the Beast la Romexpo, Pavilionul Central este următorul:

  • Sâmbătă, 5 decembrie, ora 20.00 (acces 19.00)
  •  Duminică, 6 decembrie , ora 09.30 (acces 08.30)
  • Duminică, 6 decembrie, ora 14.30 (acces 13.30)

1eda3417-548b-489f-9e7c-5106ef0753c5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.