#CeVrăjiMaiFacBloggerii Vulpescu o arde cu Sparkling Mondaze

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu m-am prins care-i faza cu Sparkling Mondaze, dar de unde să cereți multe de la un blogger bătrân și pe alocuri simpatic? :)) Dar tot vă anunț ce face Vulpescu, exact pe ideea de simpăticoșenie. Căci, după ce ne-am ciocnit niște beri, am decis că mi-e simpatic :D

Vulpescu organizează de ceva vreme niște întâlniri cu fanii (mă rog, aș pune pariu că sunt mai multe fănițe :D), o idee chiar mișto, la care mă gândesc și io de ceva vreme, doar că exact vremea îmi lipsește din această posibilă ecuație :))

Pe 7 decembrie, de la 19.30, musiu Foxyleanu (gizăs, de romgleză am băgat… :D) vă așteaptă la Corcks Cozy Bar, din str. Băcani nr 1, București, să povestiți despre, citez din acest clasic în viață:

In prima parte m-am gandit sa revin la infidelitate si sa va propun tema – ” Infidelitatea – sfarsitul iubirii sau un nou inceput?”. Vom aborda infidelitatea dintr-o alta perspectiva.

In partea a doua m-am gandit sa dezbatem tema – „Cum sa-ti pastrezi partenerul langa tine?”

vulpescu sparkling mondaze

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)