Ultimă oră: CSM București – CSA Steaua Bucuresti se joacă în București

Later edit: A câștigat CSM cu 21-8.

—————–

Federatia Romana de Rugby anunta o schimbare de ultim moment in ceea ce priveste desfasurarea finalei mici a SuperLigii CEC Bank, editia 2015, dintre CSM Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti.

Programata initial a se desfasura la Baia Mare, partida care va stabili echipa castigatoare a medaliilor de bronz, se va disputa, in cele din urma, la Bucuresti. Oficialii Federatiei Romane de Rugby au decis ca schimbarea locatiei sa aiba loc din cauza coditiilor meteo nefavorabile de la Baia Mare, conditii ce influenteaza starea gazonului de joc, cu atat mai mult cu cat pe acelasi teren se va disputa si finala mare a competitiei.

Astfel, finala mica a SuperLigii CEC Bank va avea loc vineri, 4 decembrie, ora 13:00, pe Stadionul Ghencea II, din Bucuresti. Meciul va fi transmis in direct de TVR 2 si Rugbytv.ro.

Finala mare dintre Timisoara Saracens si Stiinta Baia Mare se va disputa pe 5 decembrie, ora 13:00, pe Stadionul Lascar Ghinet, din Baia Mare. Meciul va fi transmis in direct de TVR2 si Rugbytv.ro.

Faza de joc.
Faza de joc.
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)