De ce i-ar scrie lui Moș Crăciun un adult? Ei, de ce nu?

Dragilor, acum e ocazia să îi ziceți tot ce aveți pe suflet bătrânului burtos. Că nu s-a conformat dorinței de anul trecut așa cum a promis, că nu sunteți de acord cu noul Guvern, că vă enervează culoarea pe care o poartă an de an, că îi puteți recomanda un loc unde poate să facă gimnastică aerobică și înot de performanță pentru siluetă sau că – din contră – îl iubiți așa cum e și că îi mulțumiți din suflet că e un bătrân simpatic și bun.

Și dacă motivele de mai sus nu vă sunt suficiente și vreți, ca toți oamenii mari, să faceți ceva cu adevărat util, vedeți că la București Mall și la Plaza România, pentru orice scrisoare adresată lui Moș Crăciun, se vor dona 15 lei către Hospice Casa Speranței. 

Uitați și informațiile oficiale:

Plaza România și București Mall îi invită pe bucureșteni, în perioada 2 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, să îi scrie lui Moş Crăciun și să depună scrisorile în cutiile poștale aflate în spaţiile special amenajate din cele două centre comerciale.

Pentru fiecare scrisoare adresată Moşului, Plaza România şi Bucureşti Mall vor oferi câte 15 lei către centrul de îngrijire paliativă al Fundaţiei Hospice Casa Speranţei, din București. Anual, aici primesc ajutor medical și consiliere psihologică câteva mii de pacienți diagnosticați cu boli incurabile.

Încă vă întrebați ce rost are să-i scrieți lui Moș Crăciun? Sper că nu. :D

d9f2a802-36db-402f-81fa-b8902f083a2f

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “De ce i-ar scrie lui Moș Crăciun un adult? Ei, de ce nu?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)