Idei de cadouri pentru copii: Cartea ”Poveste din Regatul Vesel”

Am primit mail de la Monica Vidan. Cu link înspre cartea ”Poveste din Regatul Vesel”. Am intrat și, în 2 secunde, am decis să o cumpăr.  Nu avem cum să nu o cumpăr.

Cartea este scrisă de Ion Ionuţ Marian. Eu nu mai spun nimic. Preiau doar de pe siteul distrofiemusculara.ro câteva paragrafe.

El suferă de distrofie musculară Duchenne. De la şapte ani nu a mai putut merge. A crescut la ţară, în mijlocul naturii, bucurându-se de plimbările zilnice în aer liber şi jucându-se cu animalele de curte. Chiar şi aşa, în scaun cu rotile, înconjurat de prieteni, şi-a continuat plimbările zilnice, bucurându-se de tot ce este în jur.

Acum patru ani, în urma unei insuficienţe respiratorii, a fost intubat pentru a i se salva viaţa şi de atunci este complet imobilizat la pat, ajutat în permanenţă de mama sa. Anii au trecut şi prietenii au plecat la şcoală, în Bucureşti. Au rămas, însă, momentele împreună şi poveştile…

Sunt liber să călătoresc cu gândul” mi-a spus într-o zi, anul trecut, în vară, când s-a hotărât să scrie. A continuat să fie liber, să viseze şi nu şi-a pierdut dorinţa de viaţă şi zâmbetul. A fost când prinţ, când vrăjitor, când înţelept…

Poveste-din-Regatul-Vesel (1)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)