Genoveva Hossu este noul ambasador al brandului JAB Anstoetz

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe data de 26 noiembrie 2015, brandul german de textile JAB Anstoetz și-a desemnat primul ambasador în România. Este vorba despre Genoveva Hossu, decorator din Cluj:

Genoveva Hossu a lansat, în cadrul evenimentului, transmis în direct pe internet, prin live streaming, două showroom-uri, la Cluj și București. Astfel, evenimentul de lansare a constat în două cine interactive, pregătite de Chef Adi Hădean, respectiv Chef Ciprian Tătaru.
Această lansare nonconformistă și creativă a marcat, practic, două colaborări inedite ale decoratorului Genoveva Hossu: un showroom de design interior INGENO la Cluj și un flagship store JAB Anstoetz la București, acesta din urmă reprezentând o colaborare cu Ioana Santagiuliana.
a4d2cb82-7c42-48d7-a45b-4415ca664f1b
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)