Cum au reușit cei de la Vegeta să mă facă să am un nod în gât…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragă Cristi,

Cu siguranță acum te bucuri de toate bunătățile gătite cu mare drag de doamna ta. Însă rețetele alea cu care ai crescut în Baia Mare, pe care doar mama ta le făcea după anumite rețete știute numai de ea, nu însemnau doar gust, ci și momente petrecute în familie, în jurul mesei îmbelșugate. De aceea, Vegeta vrea să aducă astfel de momente mai aproape de studenții care așteaptă nerăbdători pachetul de la mamele lor, prin campania Vegeta îți pune pe masă ce-a gătit mama acasă.

Scrisorica de mai sus am primit-o de la Vegeta, alături de un borcan în care vedeți o miniatură foarte frumoasă, cu dedicația. Ce să vă mai spun? Că amintirile care m-au izbit când am citit textul mi-au pus un teribil nod în gât? Sau că am stat ceva vreme gândidu-mă la mama? Sau să vă spun că sunt, așa cum spun mulți, un tip calculat și rece și pe care nu reușește să îl impresioneze nimic?

Vă dau informații despre campania cu pricina, luate de pe blogul brandului. Care este foarte, foarte faină pentru studenții cu dor de acasă și nu numai :)

Pe 6 decembrie, 4 microbuze Vegeta vor străbate ţara în lung şi-n lat pentru a aduna mâncarea gătită de mame şi a o duce proaspătă direct la studenţii bucureşteni lipsiţi de savoarea porţiilor de acasă. Parcă simţi deja senzaţia aia de când intrai în bucătărie şi te lua prin învăluire aroma de pătrunjel din ciorba fierbinte de pe aragaz, nu-i aşa?

Ce trebuie să faci?

Cu siguranţă niciun efort prea mare. Începând cu 23 noiembrie, o suni pe mama, îi spui toate poftele culinare pe care le ai şi îi transmiţi programul şi traseul microbuzelor, pe care le găseşti aici pe blog, dar şi pe Facebook Vegeta România. De restul ne ocupăm noi. Între timp, tu scoţi tacâmurile alea bune şi aştepţi comanda în pe 6 decembrie, la ora 17:30, în parcarea de la Complex Grozăveşti (intrarea din Splaiul Unirii).

Avem şi alte surprize

Tot de pe 23 noiembrie, intră pe Facebook Vegeta România şi participă la competiţie. Îţi dăm premii borcane şi caserole pentru că, nu-i aşa, după sărbători trebuie să ai în ce să aduci bunătăţile de la mama la Bucureşti.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)