21.07.2017

Cum m-a convins Andrei Cismaru să îmi descarc aplicația WowApp

Văd la Andrei Cismaru pe twitter că are o supărare pe bloggerii care au scris despre aplicația WowApp. Și, deși văzusem în goana internetului că au scris mulți despre asta (vezi lista cu cei pe care i-am găsit mai jos), dar nu am aprofundat chestiunea. Mno, ce mai vreți, am și eu resurse limitate de timp…

Intrigat de Andrei (e rău în cerul gurii, știu, dar măcar e unul care ți le zice în față, nu ți le frunzărește pe la spate; și ți le zice cu argumente, iar io apreciez asta), m-am pus să descarc aplicația. Ca să mă lămuresc și io. Când colo, cică îți trebuie invitație să o poți utiliza. Florea zice ”am primit io invitație, dar nu mi-am instalat aplicația”. Zic ”Gicule, bagă!”. Și omul îmi trimite invitația. Și descarc aplicația.

Acuma, sincer, nu m-am prins exact cum poți face bani din ea (căci asta este ideea, în mare), dar mi-a plăcut faptul că banii pe care îi poți face îi poți dona unor cauze. Asta e chiar mișto. Întrebarea de bază, desigur, rămâne: cât timp îți ia și cât de multe resurse aloci ca să faci câți bani? Să văd, dacă o să am vreme (ceea ce mă cam îndoiesc…) o să studiez chestiunea.

Poate vă lămuresc cei care au scris. Adică Victor KapraPetreanu, Dan Dragomir, Nihasa, Bunescu, Auraș. Dacă mai știți și alți bloggeri care au scris despre WowApp, să îmi ziceți, ca să completez lista.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Pentru fotografi: 5 aplicații utile de smartphone

10 ani de GPeC vorbesc de la sine, așa că io nu mai zic nimic :D

Un comentariu

  1. vineri, 27 noiembrie 2015, 16:12

    […] Bucurenci (plus Realitatea TV), precum și de bloggeri: Vlad Petreanu, Dan Dragomir, Victor Kapra, Cristian China-Birta, Auraș Mihai, Bogdan Epure, Bunescu […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *