Cum m-a convins Andrei Cismaru să îmi descarc aplicația WowApp

Văd la Andrei Cismaru pe twitter că are o supărare pe bloggerii care au scris despre aplicația WowApp. Și, deși văzusem în goana internetului că au scris mulți despre asta (vezi lista cu cei pe care i-am găsit mai jos), dar nu am aprofundat chestiunea. Mno, ce mai vreți, am și eu resurse limitate de timp…

Intrigat de Andrei (e rău în cerul gurii, știu, dar măcar e unul care ți le zice în față, nu ți le frunzărește pe la spate; și ți le zice cu argumente, iar io apreciez asta), m-am pus să descarc aplicația. Ca să mă lămuresc și io. Când colo, cică îți trebuie invitație să o poți utiliza. Florea zice ”am primit io invitație, dar nu mi-am instalat aplicația”. Zic ”Gicule, bagă!”. Și omul îmi trimite invitația. Și descarc aplicația.

Acuma, sincer, nu m-am prins exact cum poți face bani din ea (căci asta este ideea, în mare), dar mi-a plăcut faptul că banii pe care îi poți face îi poți dona unor cauze. Asta e chiar mișto. Întrebarea de bază, desigur, rămâne: cât timp îți ia și cât de multe resurse aloci ca să faci câți bani? Să văd, dacă o să am vreme (ceea ce mă cam îndoiesc…) o să studiez chestiunea.

Poate vă lămuresc cei care au scris. Adică Victor KapraPetreanu, Dan Dragomir, Nihasa, Bunescu, Auraș. Dacă mai știți și alți bloggeri care au scris despre WowApp, să îmi ziceți, ca să completez lista.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum m-a convins Andrei Cismaru să îmi descarc aplicația WowApp”

  1. Pingback: Wowapp? | refresh.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)