Rockabella lanseaza un nou videoclip pe 26 noiembrie la Control

Joi, 26 noiembrie, cei de la Rockabella vor lansa videoclipul piesei Buttercup”, al treilea single de pe EP-ul “A world outside”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 21.00 in clubul Control din Bucuresti (strada Constantin Mille, nr 4), in deschiderea concertului Grimus.

Videoclipul este povestea unei rapiri. Acea rapire prin care trecem atunci cand traim o iubire toxica si cand totul este doar un joc al mastilor. “Buttercup” vorbeste despre atractie, respingere si colturi intunecate.

“Nu am vrut un videoclip facil, la indemana. Am vrut o experienta cinematica de film noir. Am filmat noaptea, in frig si intuneric. Visam la acest clip de foarte multa vreme. Suntem extrem de fericiti ca am reusit in sfarsit sa-l facem si ca am avut parte de o echipa de oameni minunati care ne-au ghidat si ne-au oferit talentul si sprijinul lor” declara Teodora Morosanu, solista trupei.

Haideti asadar joi, 26 noiembrie, la clubul Control la lansarea noului clip al trupei Rockabella. Biletele costa 25 de lei si se gasesc la barul clubului, zilnic dupa ora 13:00 sau online.

Afis Lansare Videoclip Buttercup copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: