Dacă nu aveți măcar 15 minute libere, să nu intrați pe Cadolines.ro, că nu are rost…

Am primit la birou niște cataloage și niște informații despre Cadolines. Nu auzisem de brandul ăsta până acum, habar nu am cine este în spatele său, nu știu nimic. Și, cum fac cu tot ce primesc întru informare, cum ar veni, dau să fac o mică documentare. Și, desigur, intru pe Cadolines.ro. Big mistake…

Să punem lucrurile în context. Adică io, în plin Black Friday și cu încă vreo 453 de chestii pe cap, intru pe siteul cu pricina. Și ridic sprânceana. Și dau click pe un produs. Apoi mă duc să văd altul. Apoi altul. Apoi altul. Și la un moment dat îmi dau seama că stau de o grămadă de vreme pe siteul ăsta. Doar ca să mă uit la produse.

Pentru că sunt superbe. Și pentru că reacția mea la multe dintre ele a fost ”vreau și eu!”. Iar asta, stimabililor, nu prea mi se întâmplă des.

Desigur, ce vedeți pe site intră în categoria produse de lux. Dar care sunt foarte bune pentru niște cadouri speciale. Eu unul – mă știți, sunt aroganța întruchipată! – mă bag și pe mine la această categorie. Deci, desigur, o să îmi fac un cadou pe de Cadolines. Cel mai probabil halba asta o să fie. Așa, de Sărbători :D

CADOLINES este un brand nou de cadouri, care și-a făcut apariția pe piața din România în acest an, cu primele 2 magazine din București. CADOLINES aduce în România branduri de prestigiu din întreaga lume. Povestea sa este inspirată de brandurile Royal Selangor şi Comyns – cu o tradiție de 130 de ani în realizarea artizanală a cadourilor de lux – prezente în Asia, SUA, Australia și Emiratele Arabe Unite.

Produsele Royal Selangor sunt realizate și finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil după platină, aur și argint. Staniul se distinge prin maleabilitate și temperatură joasă de topire, ceea ce îl face materialul preferat al artizanilor și designerilor de produs. Produsele Comyns sunt realizate din porțelan fin, acoperit și finisat manual cu straturi succesive și generoase de argint.

CADOLINES vă așteaptă în magazinele sale din Mario Plaza și Băneasa Shopping City și pe site.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)