375 de echipe, număr record la România Joacă Tenis la Dublu

Pasionati de tenis, pregati-va pentru un weekend plin de intensitate! Cel mai mare simultan de turnee din tara incepe cu un numar record: 375 de echipe au ales sa fie prezente la Romania Joaca Tenis la Dublu! Duelurile din teren se vor desfasura in acest weekend, in zilele de 21 si 22 noiembrie a.c., in 16 orase, iar startul se da in aceasta seara.

Fruntase au fost orasele Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Craiova, Mamaia, Piatra-Neamt si Timisoara, in care pasionatii de sportul alb au umplut tablourile in mai putin de 4 zile de la deschiderea inscrierilor. Pe lista si-au facut loc rapid si Constanta, Iasi, Ploiesti, Targu Jiu, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare si Bucuresti, oras in care se vor desfasura doua turnee.

———-
Dacă vă interesează produse de tenis, puteți verifica această ofertă.
———

Tablourile celor 17 turnee sunt online pe pagina oficiala a Tenis Partener – www.tenispartener.ro, cel mai mare circuit de tenis din tara dedicat amatorilor.

Pe langa recordul inregistrat in acest an la numarul de echipe inscrise, trebuie subliniat si faptul ca nu mai putin de 40 dintre acestea sunt alcatuite din membri ai aceleiasi familii, jucatorii concurand in combinatii diferite, fie surori, frati sau echipe de verisori, fie formate pe generatii, cum ar fi tata-fiu.

In al 7-lea sezon dedicat tenisului, desfasurat pe terenuri acoperite, cel mai mare simultan de turnee din tara reprezinta evenimentul ce da startul in mod oficial al Winter Series 2015-2016. Culoarea sezonului va fi galben fiind reprezentata de cea a tricoului Romania Joaca Tenis la Dublu, produs ce va fi distribuit tuturor jucatorilor.

Pentru cei mai competitivi dintre participanti care evolueaza in sezonul de iarna, destinatia este foarte clara: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 400 de turnee.

MPG_Tenis la dublu_2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)