De ce credeți că sunt jucării de pluș la Muzeul Antipa?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Dacă ați citit ce vă povestea Chinezu acum ceva vreme, veți înțelege de ce Muzeul Antipa găzduiește până pe 1 decembrie o expoziție cu lilieci, unicorni, sconcși, monștri, dinozauri și tigri de…pluș.

Bine, bine, vă mai zic și eu o dată:

Anul acesta, animăluțele de pluș de care vă menționam, și-au dat întâlnire în magazinele IKEA. De data aceasta, designerii nu vin din Suedia, ci sunt zece copii cu multă imaginație.

Albert, un băiețel de 8 ani din România a fost unul dintre finaliști, iar desenul lui, un liliac zâmbitor cu aripile întoarse, a devenit o jucărie și se află acum în magazinele IKEA din toată lumea.

În Campania Jucăriilor de Pluș de anul acesta vorbim despre copii și mai ales despre puterea lor de a ajuta alți copii. Fiecare jucărie cumpărată înseamnă un pas în plus pentru susținerea celor mai vulnerabili oameni din lume: copiii din zone defavorizate care nu au acces la educație.

Și pentru că multe dintre jucării sunt inspirate de animăluțe, inclusiv dinozauri, ce loc putea fi mai potrivit decât Muzeul Antipa pentru a le aduce la viață?

P. S. Pentru fiecare jucărie de pluș cumpărată între 1 noiembrie 2015 – 26 decembrie 2015IKEA Foundation va dona câte un euro pentru a sprijini proiectele educaționale ale UNICEF Romania și Salvati Copiii Romania.

P. P. S. Am auzit că cei mici le adoră!

9b929525-053e-49f9-b4c8-a33d910b6366

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “De ce credeți că sunt jucării de pluș la Muzeul Antipa?”

  1. Pingback: Prea mici să schimbăm lucrurile? Cine zice? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)