Cine vrea să fie Moș Crăciun anul acesta?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mda, nici mie nu îmi convine situația, dar se apropie sărbătorile. Nu de alta, dar habar n-am cum s-a întâmplat de a mai ramas foarte puțin și din 2015 că parcă ieri îmi puneam aceeași întrebare. Și era 2013, dacă mă-nțelegeți. :))

Revenind la Moși Crăciuni, dacă vă tentează ideea de barbă albă și costum roșu (se poate și la figurat, desigur), cei de la Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună” au lansat un proiect simpatic tare. Iată cum sună:

Vă invităm să ne fiţi alături în călătoria noastră, „Un Moş al Tuturor”!

Elevii din Şcoala Generală Gostinari, judeţul Giurgiu au hotărât ca fiecare dintre ei să îi scrie Moşului o scrisoare şi să îi trimită cadou un creion colorat. Cei peste 300 de elevi doresc ca anul acesta să fie primul lor Crăciun mai fericit, mai plin de culoare şi cu multe jucării. Ia-ţi tu rolul de Moş Crăciun şi colorează sărbătoarea pentru un elev sau o elevă! Începând cu 18 noiembrie, noi îţi vom aduce mai multe scrisori şi creioane din partea copiilor. Tot ce trebuie să faci este să alegi o scrisoare şi să oferi cadou jucăria dorită. O putem duce noi către copil, iar dacă vrei să vii cu noi, ne-am bucura enorm.

Păstrează un cadou cu o valoare maximă de 70 de lei, iar pe 18 decembrie poţi veni cu noi la Gostinari. Dacă nu ai timp să cumperi tu cadoul, te putem ajuta noi. Trebuie doar să ne spui că anul acesta eşti Moş Crăciun pentru un copil şi că ai nevoie de noi, spiriduşii, să te ajutăm.

Un-Mos-al-Tuturor-2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)