Recomandare pentru companii: despre redirecționarea a 20% din impozitul pe profit

Acuma, de ce să mă dau rotund, nu prea știu pe ce înseamnă asta cu redirecționarea a 20% din impozitul pe profit către o ONG, din punct de vedere legislativ și fiscal. De aceea nici nu prea am abordat aici pe blog acest subiect. Dar știu că se poate, că există această posibilitate legală.

Scriu despre așa ceva pentru că am primit un mail, de la o tovarășă care îmi este extrem de simpatică. În care ea îmi povestește despre Ana Dragu (vă recomand și cartea pe care a scris-o). În timp ce citeam mailul, mi-am dat seama că am cunoscut-o când am fost în Bistrița și că am simțit o oareșce sfială în fața ei, lucru care, cunoscută fiind aroganța mea funciară, nu îmi stă în caracter. Doar că atunci, când am fost la Centrul de Resurse și Referință în Autism ”Micul Prinț” în care este implicată, mă uitam la ea cu o admirație nestingherită de nimic.

Pentru că femeia asta a reușit ceva extraordinar: să treacă peste orice opreliști administrative, legale, financiare etc. (iar la etc. în România stăm de-a dreptul splendid…) și să ofere unor copiii autiști șansa vieții lor. În Bistrița. Alături de niște oameni inimoși față de care am tot respectul. Și toată admirația noastră.

De regulă nu fac recomandări de astea, punctuale, gen să donați acolo și acolo. Dar, în acest caz, amintirile cauzate de mailul primit m-au năpădit într-o asemenea măsură încât vă rog din suflet, dacă sunteți companii, să faceți o sponsorizare sau, dacă vreți, să donați centrului o sumă cât de mică.

Dați un ochi și pe siteul revistei de autism 2 Elefanți, poate găsiți motive să vă implicați.

Vă las cu câteva fotografii pe care le-am făcut când am fost la Centru. Mă veți înțelege dacă mi-a tremurat cumplit mână…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Recomandare pentru companii: despre redirecționarea a 20% din impozitul pe profit”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)