27.04.2017

Jack Canfield vine în martie în România. Biletele se pot rezerva deja :)

Later edit: organizatorii m-au anunțat că Jack Canfield nu mai ajunge în București și în Iași, ci doar în Cluj-Napoca, pe 10 martie. În nume personal, vă cer scuze pentru orice neplăceri pe care vi le-am creat astfel, dar această modificare nedorită nu depinde de mine, desigur. Pentru orice informații suplimentare, vă rog să îi contactați pe organizatori. Vă mulțumesc.

————————

Nu știu dacă ați citit „Supă de pui pentru suflet” sau dacă vă pasionează treburile acestea motivaționale în general, dar dacă răspunsul este pozitiv, e musai să știți că Jack Canfield vine în România.

Scopul vizitei este de a ține un seminar – „Principiile Succesului” – la care vă puteți achiziționa încă de pe acum bilete. Iată detalii despre seminar, pentru cei mai indeciși din fire:

  • se întâmplă în martie: 6 – Cluj-Napoca, 8- București și 10 – Iași.
  • biletele se pot rezerva aici.
  • seminarul promite să livreze cele mai puternice 67 de principii care te pot conduce la succes, alaturi de un plan clar de dezvoltare, aplicabil in fiecare zi.

Baner

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Românii citesc de 15x mai multe benzi desenate, comparativ cu anul 2012

Orange este noul partener al Ligii I de Fotbal

Un comentariu

  1. joi, 4 februarie 2016, 10:53

    […] ce am scris că vine Jack Canfield în România (luasem dintr-un comunicat, știam că pe mulți interesează zona asta), am primit mai multe […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *