Microsoft anunță un update major pentru Windows 10

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Terry Myerson, vicepresedinte executiv, divizia Windows și Dispozitive (Windows and Devices Group), anunță disponibilitatea primului update major al Windows 10.

În contextul furnizării Windows ca serviciu (Windows as a service), actualizarea din noiembrie oferă îmbunătățiri semnificative clienților business, precum Windows Update for Business (Windows Update pentru Afaceri), Windows Store for Business (Magazin Windows pentru afaceri), Mobile Device Management (Managementul dispozitivelor mobile), Azure Active Directory Join și noi funcționalități de securitate.

Actualizarea oferă, de asemenea, o experiență îmbunătățită consumatorilor în utilizarea aplicațiilor Cortana, Microsoft Edge, Xbox și altele. Este un moment cu adevărat oportun, deopotrivă pentru business-uri și consumatorii individuali, să facă upgrade la Windows 10!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)