Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Kids in Pyramids, o lecţie interactivă despre Egiptul Antic la Mall Promenda

La Mall Promenada puteți vedea expoziţia Kids in Pyramids, prin care oferă copiilor între 5 şi 12 ani o lecţie interactivă despre Egiptul Antic. Expoziţia se desfăşoară între 10 noiembrie şi 4 decembrie şi îmbină cunoştinţele istorice cu ludicul –sunt prezente elemente precum piramide, sarcofag, papirus, o cameră a comorilor şi multe alte surprize. Toate acestea au rolul de a transmite informaţii istorice într-o formă interactivă și ușor de înțeles şi de a face învăţarea mai plăcută, transformând cursul într-o experienţă educativă şi distractivă.

În  fiecare zi, în intervalul orar 9:00 – 20:00, mentorii îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, pregătiţi pentru a răspunde curiozităţilor celor mici despre civilizaţia egipteană.

Expoziţia se adresează tuturor persoanelor care vor să le ofere o experienţă educativă micuţilor preferaţi, dar şi cadrelor didactice care au în plan dezvoltarea preşcolarilor şi şcolarilor printr-un program extracurricular.

Prețul unui bilet este de 15 Lei și poate fi achiziționat de la biroul Info Point, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, prețul unui bilet este de 10 Lei/ persoană. Rezervările se fac pe rezervari at promenada.ro și/sau la numărul de telefon 0726 377 978. Haideți să descifrăm împreună secretele Egiptului Antic!

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Kids in Pyramids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.