Se anunță weekenduri cu jocuri la Mall Promenada. Nu le ratați!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei mici cu siguranță știu că fiecare weekend (și nu numai) este dedicat jocurilor, dar pentru că mă adresez oamenilor mari, e musai să subliniez acest lucru și să dau, bineînțeles, detalii:

Mall Promenada continuă seria de evenimente recreative pentru copii, în weekend-ul 11-12 iulie, cu o nouă ediție susținută de echipa Akka Show. Pe terasa centrului comercial din Floreasca, cei mici se vor bucura de activități educative prin joacă, alături de actori și animatori cu o îndelungă experiență în programele pentru copii.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 11 iulie, de la ora 17:00, cei mici vor păși în lumea poveștilor. În cadrul unui show interactiv „Poveștile lumii”, aceștia vor confecționa o carte ilustrată și vor păși într-o altă lume, care îi va purta într-o călătorie plină de peripeții și pilde din minunata lume a poveștilor din întreaga lume.

Duminică, 12 iulie, de la aceeași oră, pe terasa Promenada, își va face apariția Pinocchio. Cei mici vor da viață păpușii năzdrăvane folosind linguri de lemn și alte accesorii, iar la finalul atelierului de creație vor păși în lumea lui Pinocchio în cadrul spectacolului “Aventurile lui Pinocchio”.

Seria de evenimente „La Joacă” are loc pe terasa mall Promenada în fiecare weekend, începând cu ora 17:00. Acest nou concept de evenimente, inaugurat de centrul comercial din Floreasca la finalul anului 2014, propune activități recreative și educative special concepute pentru micuții între 3 și 10 ani.

image002

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)