Vrea careva să afle 23 de principii de business de la Cristian Onețiu? E gratuit

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt, seminarul 23 de principii de business pentru mai multa libertate in viata ta  este inclus in seria de evenimente prin care Born2Succeed și-a propus să ofere antreprenorilor ocazia de a întâlni si de a beneficia de experienta unor oameni cunoscuți din domeniul afacerilor.

Unul dintre ei este Cristian Onețiu, speaker şi autor al programului de dezvoltare personală “MLA vs MBA – Master of Life Administration vs Master of Business Administration”,  adresat atât organizaţiilor mici sau mari, cât şi personalitatilor publice care simt nevoia unei “reorganizări” personale.

În această toamnă, Cristian Oneţiu a decis să împărtășească secretele succesului său într-un eveniment live, gratuit, la care sunt aşteptaţi peste 500 de antreprenori din România care simt, la rândul lor, nevoia să îşi rearanjeze viaţa, atât pe plan profesional cât şi pe cel personal.

Evenimentul va avea loc pe data de  18.11.2015, intervalul orar 9:00 – 13:00 la Ramada North, București.

unnamed

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)