Recomand să participați la un curs de antreprenoriat. Iată de ce. :D

Am aflat de cursul „Antreprenoriatul – sansa unui viitor mai bun pentru tineri”, lansat de Echipa LOOP OPERATIONS și m-am gândit să vă zic, pe scurt, care sunt avantajele pe care le aveți dacă decideți să vă înscrieți la un astfel de curs:

1.Cunoașteți tineri antreprenori și profesioniști din domeniul antreprenoriatului.

Clar veți întâlni persoane care își doresc să își dezvolte propriile afaceri în viitor sau care deja au făcut acest pas (printre cursanți) și câțiva profesioniști cu experiență în domeniu (mentorii). Așadar, e o ocazie excelentă să îi luați la întrebări și să aflați ce vă interesează.

2. Învățați partea de legislație și cum se administrează un business.

Partea aceea mai plicticoasă, dar foarte necesară dacă vreți să înțelegeți cum funcționează pe bune o afacere. Mai ales că e destul de complicat să deslușești singur ițele administrative și legislative atunci când ești la început de drum. La orice curs de antreprenoriat, ar trebui să găsiți persoane dispuse să vă explice. Și orice nelămurire ați avea, ar trebui să o exprimați.

3. Vă dezvoltați personal.

Aflați dacă treaba aceasta cu antreprenoriatul vi se potrivește, vă dați seama ce vă motivează cu adevărat să luptați pentru a vă atinge scopul, înțelegeți care vă sunt competitorii și realizați cât de realist este planul vostru de afaceri de fapt.

Sună bine? Voi decideți.

P. S. Văd că e gratuit cursul menționat mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: