Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Regizorul Alexandru Darie apare pentru prima dată într-un film

Alexandru Darie, respectat și cunoscut regizor de teatru, va putea fi urmărit pentru prima dată într-un rol pe marile ecrane, din data de 27 septembrie, când se lansează filmul „Poveste de dragoste”:

Paul, personajul interpretat de Alexandru Darie, este un respectat regizor. Versatil și viclean, dar și mult prea plin de sine, Paul nu poate accepta faptul că o tânără actriță îl poate părăsi. Își propune ca scop distrugerea carierei Apriliei (Raluca Aprodu) și, implicit, distrugerea relației pe care aceasta o are cu Sebastian (Dragoș Bucur). Este convins că, lipsită de succes și bunuri materiale, Aprilia se va întoarce la el. Pleacă de la premiza că “Pentru a prinde o pasăre, trebuie ca mai întâi să îi frângi aripile” și face tot ce-i stă în putință pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Filmul „Poveste de dragoste”a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională.

De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Montreal și în cadrul celei de-a 20-a ediția a Festivalului Internațional de Film Portobello.

unnamed (7)

„Poveste de dragoste” este regizat de Cristina Iacob, cea care a regizat și #Selfie în 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.