Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Regizorul Alexandru Darie apare pentru prima dată într-un film

Alexandru Darie, respectat și cunoscut regizor de teatru, va putea fi urmărit pentru prima dată într-un rol pe marile ecrane, din data de 27 septembrie, când se lansează filmul „Poveste de dragoste”:

Paul, personajul interpretat de Alexandru Darie, este un respectat regizor. Versatil și viclean, dar și mult prea plin de sine, Paul nu poate accepta faptul că o tânără actriță îl poate părăsi. Își propune ca scop distrugerea carierei Apriliei (Raluca Aprodu) și, implicit, distrugerea relației pe care aceasta o are cu Sebastian (Dragoș Bucur). Este convins că, lipsită de succes și bunuri materiale, Aprilia se va întoarce la el. Pleacă de la premiza că “Pentru a prinde o pasăre, trebuie ca mai întâi să îi frângi aripile” și face tot ce-i stă în putință pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Filmul „Poveste de dragoste”a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională.

De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Montreal și în cadrul celei de-a 20-a ediția a Festivalului Internațional de Film Portobello.

unnamed (7)

„Poveste de dragoste” este regizat de Cristina Iacob, cea care a regizat și #Selfie în 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.