Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Numele meu este Cristian China-Birta și sunt un criminal de plante…

Acuma, sincer, nu cred că aș fi scris despre faptul că cei de la famousroses.ro mi-au trimis un trandafir în ghiveci (rămân ferm la părerea că astfel de atenții nesolicitate nu presupun o reacție publică din partea bloggerului) dacă nu m-ar fi pufnit râsul. Nu legat de trandafir, care este foarte frumos, de altfel. Ci de relația mea cu plantele. Care relație, în esență, nu există :))

IMG_3745Pe scurt – și ca să vedeți ce criminal sunt – toate plantele, dar absolut toate plantele care mi-au fost date într-un fel sau altul în grijă au murit. Că nu știu cum să o zic mai direct. Pentru că nu am făcut fix ceea ce trebuia să fac: să am grijă de ele. Adică să le ud, să mă mai uit pe la ele (sau ce se face în astfel de cazuri), alea, alea. Pur și simplu am uitat de ele cam la 23 de secunde după ce le-am așezat într-un anumit loc. The end.

Nu sunt făcut pentru așa ceva. Cum unii nu sunt făcuți să facă balet. Sau alții să zboare în spațiu. Eu nu sunt făcut să am grijă de plante. Le respect (căci aici nu e caterincă, putem vorbi lejer de un respect la adresa plantelor), le admir (uneori…), dar nu sunt în stare să am grijă de ele. Ăsta sunt și nu cred că o să mă schimb. Deși, vorba aia, vine ea bătrânețea… :D

Bun, v-ați putea întreba, desigur, ce o să se întâmple cu trandafirul. Este la biroul Kooperativa 2.0, bine merci. Pentru că Vlad Dulea și Cristi Florea și-au asumat rolul de grădinari. Io le-am băgat disclaimer: ”măh, pe mine nu vă bazați, să fie clar!”. Așa, ca să fim înțeleși :))

Deocamdată e ok. Chiar prea ok. Căci, mânat de un etuziasm grădinăresc de-a dreptul deșănțat, Florea a pus atâta apă florii (este că am dat-o bine pe asta? :D) încât s-a format o mică băltuță în jurul ghiveciului. O fi mai bine așa, cu mai multă apă. Cred…

To be continued… :D

Un comentariu la “Numele meu este Cristian China-Birta și sunt un criminal de plante…

  1. Coderov Reply

    pasiunea cu gradinaritul draga Cristian, cred ca e buna dupa 50-60 ani. o casuta la tara si gradinarit bio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.