Numele meu este Cristian China-Birta și sunt un criminal de plante…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Acuma, sincer, nu cred că aș fi scris despre faptul că cei de la famousroses.ro mi-au trimis un trandafir în ghiveci (rămân ferm la părerea că astfel de atenții nesolicitate nu presupun o reacție publică din partea bloggerului) dacă nu m-ar fi pufnit râsul. Nu legat de trandafir, care este foarte frumos, de altfel. Ci de relația mea cu plantele. Care relație, în esență, nu există :))

IMG_3745Pe scurt – și ca să vedeți ce criminal sunt – toate plantele, dar absolut toate plantele care mi-au fost date într-un fel sau altul în grijă au murit. Că nu știu cum să o zic mai direct. Pentru că nu am făcut fix ceea ce trebuia să fac: să am grijă de ele. Adică să le ud, să mă mai uit pe la ele (sau ce se face în astfel de cazuri), alea, alea. Pur și simplu am uitat de ele cam la 23 de secunde după ce le-am așezat într-un anumit loc. The end.

Nu sunt făcut pentru așa ceva. Cum unii nu sunt făcuți să facă balet. Sau alții să zboare în spațiu. Eu nu sunt făcut să am grijă de plante. Le respect (căci aici nu e caterincă, putem vorbi lejer de un respect la adresa plantelor), le admir (uneori…), dar nu sunt în stare să am grijă de ele. Ăsta sunt și nu cred că o să mă schimb. Deși, vorba aia, vine ea bătrânețea… :D

Bun, v-ați putea întreba, desigur, ce o să se întâmple cu trandafirul. Este la biroul Kooperativa 2.0, bine merci. Pentru că Vlad Dulea și Cristi Florea și-au asumat rolul de grădinari. Io le-am băgat disclaimer: ”măh, pe mine nu vă bazați, să fie clar!”. Așa, ca să fim înțeleși :))

Deocamdată e ok. Chiar prea ok. Căci, mânat de un etuziasm grădinăresc de-a dreptul deșănțat, Florea a pus atâta apă florii (este că am dat-o bine pe asta? :D) încât s-a format o mică băltuță în jurul ghiveciului. O fi mai bine așa, cu mai multă apă. Cred…

To be continued… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Numele meu este Cristian China-Birta și sunt un criminal de plante…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)