Aplicaţia românească Elefin – the Cash Therapy App în TOP 3 pe Europa, la premiile EuroCloud

Soluţia cloud românească de management şi cultură financiară Elefin – the Cash Therapy App a fost selectată şi nominalizată la marele premiu al categoriei “Cel mai bun serviciu cloud oferit de un StartUp” al finalei premiilor EuroCloud Europa.

La competiţia care a avut loc luna aceasta, la Barcelona, au participat peste 50 de furnizori de cloud din Elveția, Germania, Spania, Franța, Luxemburg, Olanda, România, Slovenia, Slovacia, Turcia și Marea Britanie.

Elefin – The Cash Therapy App este singura aplicaţie românească ajunsă anul acesta în finală.

“Membrii juriului au selecționat cele mai bune soluții cloud, și au fost impresionați de calitatea înaltă a soluțiilor care s-au prezentat în concurs. Candidații s-au demarcat prin performanțe impresionante și înalta calitate a soluțiilor și serviciilor lor. Competiția premiilor EuroCloud este deja o competiție a câștigătorilor, pentru că numai câștigătorii la nivel național din țările participante au putut concura”, a declarat Bernd Becker, președinte al EuroCloud Europa, entitate europeana de certificare si standardizare a serviciilor cloud, consultant al Comisiei Europene pe teme de cloud.

După ce a câştigat competiţia naţională EuroCloud în vara acestui an, Elefin a trecut printr-un proces de selecţie la nivel european ce a ţinut cont de aspecte precum: calitatea şi profesionalismul propunerii, echipei, serviciului; beneficiile obţinute de utilizatori şi adaptarea la nevoile acestora; securitatea şi confidenţialitatea în tratarea datelor sensibile ale utilizatorilor; alte criterii s-au bazat pe: creativitate, originalitate, interoperabilitate, scalabilitate, strategie.

“Elefin este mai mult decât o simplă aplicaţie, este un sistem de management şi cultură financiară pentru IMM-uri, ce oferă controlul Cash Flow-ului simplu şi accesibil cu: scadenţe, solduri, avertizări de taxe, chat şi comentarii pe operaţiuni precum şi un sistem complet de raportare”, spune cofondatorul Elefin, Marius Bogdan Pîslariu.

Spre deosebire de ERP-uri (Enterprise Resource Planner), programe de contabilitate, programe de facturare care în majoritatea cazurilor sunt dedicate şi utilizate de către manageri şi contabili, Elefin este dedicat oamenilor de afaceri, cei mai interesaţi de fapt de bunul mers al companiei.

Folosind Elefin orice antreprenor poate avea acces instant, securizat, la cele mai folositoare informaţii despre: toate tranzacţiile financiare în timp real; interacţiunea cu clienţii şi furnizorii; salariile de plată şi pontajul anganajţilor; solduri, scadenţe, taxele şi termenii de plată; proiecţii financiare şi rapoarte vizuale.

“Unii antreprenori spun că au deja un software de contabilitate sau sistem de vânzări și atunci îi întreb dacă în compania lor contabilul este cel care ia deciziile financiare și nu antrepenorul și/sau managerul”, considera unul din cofondatorii Elefin, Marius Bogdan Pîslariu.

În Elefin informaţiile financiare nu au nevoie de detalii contabile, categoriile şi subcategoriile sub complet customizabile şi adaptabile oricărui tip de business, răspunzând nevoilor reale ale întreprenzatorului. Elefin, vrea să ia o bătaie de cap de pe umerii antreprenorilor și să le ofere posibilitatea de a se concentra asupra lucrurilor care contează. În acest sens oferă doar datele necesare, oriunde, oricând și exact așa cum trebuie, fără detalii “irelefante”.

“Marea problemă a contabilităţii este că nu prea se face în timp real, şi atunci informaţiile vitale lipsesc cu desăvârşire. Să faci management financiar doar pe baza contabilităţii este ca şi cum ai ţine contabilitatea cu abacul”, considera Bogdan Brezuică, cofondator Elefin.

Aplicaţia creează un mediu securizat dedicat nevoilor oamenilor de afaceri spre a-i ajuta să-şi controleze afacerile, asigurând transparenţă, corectitudine şi încredere în managementul financiar între asociaţi sau asociaţi şi manageri. Pornind de la acestea, Elefin stimulează asocierea în afaceri, susţine formarea unei culturi financiare adecvate şi a obiceiurilor sănătoase ce asigură creşterea/dezvoltarea.

Practic, aplicaţia este o unealtă suport indispensabilă antreprenorilor care sunt tot timpul în mişcare şi au nevoie de acces la informaţii financiare despre afacerile lor pentru a-şi planifica fluxurile financiare de oriunde, oricând.

Elefin Cover Core Infograph

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Aplicaţia românească Elefin – the Cash Therapy App în TOP 3 pe Europa, la premiile EuroCloud”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.