Cum vi se pare Anda Dimitriu – Pentru totdeauna?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Primesc de la un stimabil de care nu am mai auzit de ceva vreme clipul de mai jos. M-a întrebat cum mi se pare. M-am uitat la el și am decis: îmi place vocea Andei Dimitriu, iar piesa e chiar bine făcută.

Desigur, mă puteți contrazice, firește :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum vi se pare Anda Dimitriu – Pentru totdeauna?”

  1. Ce plăcută bucurie să o revăd, dar mai ales să o reascult. A fost una dintre vocile preferate de mine la Vocea României. Mulţumesc, Cristi :) Mi-ai făcut seara mai bogată cu un zâmbet. Muzical vorbind şi simţind :)

  2. Cristi, mulțumesc că ai postat noua piesă a Andei. Ți-am mai urmărit activitatea pe net și ai invitați deosebiți. Dimineață am descoperit și eu piesa și da, Anda îmi transmite din nou emoții atât de puternice că trepidez și îmi curg lacrimile exact ca la piesele lui Moga, acest muzician foarte talentat, care a agregat în jurul lui tineri talentați…Încă nu știu, dar bănuiesc că e piesa lui Marius? Sper că energia/influența lui va fi transmisă și acestei artiste speciale, așa cum a fost transmisă multora.
    O iubesc pe Anda și îi iubesc pe acești tineri minunați! Voi trimite clipul prietenilor străini (din afara țării). E prea bună vocea, e deosebită piesa și trebuie difuzată, cunoscută…Anda e o nouă stea în muzica românească și sunt mândră de asta. Pur și simplu această voce mișcă inimi.
    Mulțumesc din suflet!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)