30.04.2017

Cum vi se pare Anda Dimitriu – Pentru totdeauna?

Primesc de la un stimabil de care nu am mai auzit de ceva vreme clipul de mai jos. M-a întrebat cum mi se pare. M-am uitat la el și am decis: îmi place vocea Andei Dimitriu, iar piesa e chiar bine făcută.

Desigur, mă puteți contrazice, firește :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Filmul „Orizont”, în premieră, la Tallin

Filme premiate la Kinodiseea. Mergem?

3 comentarii

 1. corin_a
  marți, 27 octombrie 2015, 22:24

  Ce plăcută bucurie să o revăd, dar mai ales să o reascult. A fost una dintre vocile preferate de mine la Vocea României. Mulţumesc, Cristi :) Mi-ai făcut seara mai bogată cu un zâmbet. Muzical vorbind şi simţind :)

  Răspunde
 2. Lucia Moglan
  duminică, 15 noiembrie 2015, 19:57

  Cristi, mulțumesc că ai postat noua piesă a Andei. Ți-am mai urmărit activitatea pe net și ai invitați deosebiți. Dimineață am descoperit și eu piesa și da, Anda îmi transmite din nou emoții atât de puternice că trepidez și îmi curg lacrimile exact ca la piesele lui Moga, acest muzician foarte talentat, care a agregat în jurul lui tineri talentați…Încă nu știu, dar bănuiesc că e piesa lui Marius? Sper că energia/influența lui va fi transmisă și acestei artiste speciale, așa cum a fost transmisă multora.
  O iubesc pe Anda și îi iubesc pe acești tineri minunați! Voi trimite clipul prietenilor străini (din afara țării). E prea bună vocea, e deosebită piesa și trebuie difuzată, cunoscută…Anda e o nouă stea în muzica românească și sunt mândră de asta. Pur și simplu această voce mișcă inimi.
  Mulțumesc din suflet!

  Răspunde
  • luni, 16 noiembrie 2015, 09:02

   Mă bucur că ți-am fost de folos, ca să zic așa :) Mulțumesc mult pentru cuvintele faine!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *