4 comentarii la “Cum vi se pare Anda Dimitriu – Pentru totdeauna?

 1. corin_a Răspunde

  Ce plăcută bucurie să o revăd, dar mai ales să o reascult. A fost una dintre vocile preferate de mine la Vocea României. Mulţumesc, Cristi :) Mi-ai făcut seara mai bogată cu un zâmbet. Muzical vorbind şi simţind :)

 2. Lucia Moglan Răspunde

  Cristi, mulțumesc că ai postat noua piesă a Andei. Ți-am mai urmărit activitatea pe net și ai invitați deosebiți. Dimineață am descoperit și eu piesa și da, Anda îmi transmite din nou emoții atât de puternice că trepidez și îmi curg lacrimile exact ca la piesele lui Moga, acest muzician foarte talentat, care a agregat în jurul lui tineri talentați…Încă nu știu, dar bănuiesc că e piesa lui Marius? Sper că energia/influența lui va fi transmisă și acestei artiste speciale, așa cum a fost transmisă multora.
  O iubesc pe Anda și îi iubesc pe acești tineri minunați! Voi trimite clipul prietenilor străini (din afara țării). E prea bună vocea, e deosebită piesa și trebuie difuzată, cunoscută…Anda e o nouă stea în muzica românească și sunt mândră de asta. Pur și simplu această voce mișcă inimi.
  Mulțumesc din suflet!

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Mă bucur că ți-am fost de folos, ca să zic așa :) Mulțumesc mult pentru cuvintele faine!

   • Lucia Moglan Răspunde

    Cu multă plăcere. Chiar faci lucrurile să fie frumoase, promovând acești tineri minunați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: