Pasionații de IT se mută la Timișoara

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

La HackTM, ca sa fiu foarte clară, adicătelea, a doua ediție  a celui mai mare hackathon din Sud-Estul Europei, un eveniment ce a debutat cu succes în octombrie 2014. Numai că de data aceasta are loc între 6 și 8 noiembrie. La Timișoara, evident:

Participanții înscriși la acest eveniment, pasionați de inovațiile tehnologiei actuale: elevi, studenți, angajați sau specialiști din domeniul IT vor dezvolta proiecte individuale sau grupați în echipe. Domeniile principale de acțiune sunt: city projects, automotive, eHealth, game development, open (IoT, hardware, mobile development și web development, etc.), dar și junior league coding.

Co­organizatorul evenimentului, ARIES-TM și partenerul principal Audials by Rapid Solution vor oferi tuturor membrilor echipei câștigatoare a marelui premiu câte un bilet la Mobile World Congress din Barcelona, în valoare de 800 EUR. Este important de menționat, faptul că biletul la conferința din Barcelona permite și participarea la marile hackathoane din cadrul evenimentului.

P. S. Înscrierile se pot face aici.

unnamed (3)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Pasionații de IT se mută la Timișoara”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)