Pasionații de IT se mută la Timișoara

La HackTM, ca sa fiu foarte clară, adicătelea, a doua ediție  a celui mai mare hackathon din Sud-Estul Europei, un eveniment ce a debutat cu succes în octombrie 2014. Numai că de data aceasta are loc între 6 și 8 noiembrie. La Timișoara, evident:

Participanții înscriși la acest eveniment, pasionați de inovațiile tehnologiei actuale: elevi, studenți, angajați sau specialiști din domeniul IT vor dezvolta proiecte individuale sau grupați în echipe. Domeniile principale de acțiune sunt: city projects, automotive, eHealth, game development, open (IoT, hardware, mobile development și web development, etc.), dar și junior league coding.

Co­organizatorul evenimentului, ARIES-TM și partenerul principal Audials by Rapid Solution vor oferi tuturor membrilor echipei câștigatoare a marelui premiu câte un bilet la Mobile World Congress din Barcelona, în valoare de 800 EUR. Este important de menționat, faptul că biletul la conferința din Barcelona permite și participarea la marile hackathoane din cadrul evenimentului.

P. S. Înscrierile se pot face aici.

unnamed (3)

Un comentariu la “Pasionații de IT se mută la Timișoara

  1. Breev Răspunde

    vad ca conferintele de it & sec apar in romania ca mustele dupa ploaie. asta inseamna ca romania e o tara cu un potential ridicat inca in it & sec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: