Ați fost la vreodată la TEDx? Dacă nu, acum e momentul

Să nu-mi spuneți că n-ați auzit de conferințele TEDx până acum că nu vă cred, zău. Numai în România, fenomenul TEDx (dacă îmi dați voie să-l numesc așa) împlinește șapte ani și ar fi păcat să nu mergeți, măcar o dată, la un eveniment de acest fel.

Ocazia-i numai bună chiar în următoarea perioadă, căci a șaptea ediției a conferinței TEDxBucharest, cu tema Interconnected, organizată independent sub licență TED, va avea loc anul acesta sâmbătă, 7 noiembrie, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady.

La eveniment participă 18 speakeri din șapte țări ce vor discuta despre cum o simplă idee ori întâmplare poate influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi.

De șapte ani TEDxBucharest este un loc important de generare și comunicare a unor idei care schimbă lumea, fiind mereu căutați oameni care au un impact major asupra comunităților și care schimbă mentalități. „De-a lungul celor șapte ediții ne-a impresionat motivația oamenilor pe care i-am văzut pe scenă de a-și duce până la capăt ideile și proiectele care îi pasionează. Suntem conectați unul cu celălalt și o simplă acțiune a unuia dintre noi poate schimba viața unei persoane sau chiar soarta unei comunități întregi”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2015.

Printre speakerii TEDxBucharest 2015 se numără:

  • Adriana Istrate, consultant bancar, ultramaratonistă. S-a dedicat alergatului din dorința de a-și schimba stilul de viață. Adriana a depășit un record mondial după ce a reușit să încheie şapte maratoane şi şapte ultramaratoane, pe toate cele şapte continente, în mai puţin de zece luni. Ultima cursă pe care a terminat-o Adriana a fost Ultramaratonul montan din Vietnam, de 70 de kilometri, distanţă pe care a parcurs-o în 18 ore, depășind performanţa pakistanezului Ziyad Tariq Rahim.
  • Andrei Lupșe, fondator Baza Ulmu. Licențiat în design, Andrei a fondat Baza Ulmu, proiect care se bazează pe ecologie, știință, tradiție și tehnică. Proiectul presupune construcția de case ecologice prin tehnici specializate.
  • Paul J.R. Renaud, scriitor, coach, profesor asociat de marketing. Născut în Canada, Paul Renaud este un coach de talie internațională, specializat în coaching comportamental și marketing.
  • Vijay Raju, Vicepreședinte al Global Shapers Community în cadrul World Economic Forum. Expert în creativitate și modele de business inovatoare. Înainte de a lucra la World Economic Forum, a fost Senior Consultant la Innosight.

unnamed (4)

Acestea fiind zise, dacă n-ați fost până acum la niciun TEDx, acum e momentul cel mai potrivit. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ați fost la vreodată la TEDx? Dacă nu, acum e momentul”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)