Ați fost la vreodată la TEDx? Dacă nu, acum e momentul

Să nu-mi spuneți că n-ați auzit de conferințele TEDx până acum că nu vă cred, zău. Numai în România, fenomenul TEDx (dacă îmi dați voie să-l numesc așa) împlinește șapte ani și ar fi păcat să nu mergeți, măcar o dată, la un eveniment de acest fel.

Ocazia-i numai bună chiar în următoarea perioadă, căci a șaptea ediției a conferinței TEDxBucharest, cu tema Interconnected, organizată independent sub licență TED, va avea loc anul acesta sâmbătă, 7 noiembrie, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady.

La eveniment participă 18 speakeri din șapte țări ce vor discuta despre cum o simplă idee ori întâmplare poate influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi.

De șapte ani TEDxBucharest este un loc important de generare și comunicare a unor idei care schimbă lumea, fiind mereu căutați oameni care au un impact major asupra comunităților și care schimbă mentalități. „De-a lungul celor șapte ediții ne-a impresionat motivația oamenilor pe care i-am văzut pe scenă de a-și duce până la capăt ideile și proiectele care îi pasionează. Suntem conectați unul cu celălalt și o simplă acțiune a unuia dintre noi poate schimba viața unei persoane sau chiar soarta unei comunități întregi”, a declarat Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2015.

Printre speakerii TEDxBucharest 2015 se numără:

  • Adriana Istrate, consultant bancar, ultramaratonistă. S-a dedicat alergatului din dorința de a-și schimba stilul de viață. Adriana a depășit un record mondial după ce a reușit să încheie şapte maratoane şi şapte ultramaratoane, pe toate cele şapte continente, în mai puţin de zece luni. Ultima cursă pe care a terminat-o Adriana a fost Ultramaratonul montan din Vietnam, de 70 de kilometri, distanţă pe care a parcurs-o în 18 ore, depășind performanţa pakistanezului Ziyad Tariq Rahim.
  • Andrei Lupșe, fondator Baza Ulmu. Licențiat în design, Andrei a fondat Baza Ulmu, proiect care se bazează pe ecologie, știință, tradiție și tehnică. Proiectul presupune construcția de case ecologice prin tehnici specializate.
  • Paul J.R. Renaud, scriitor, coach, profesor asociat de marketing. Născut în Canada, Paul Renaud este un coach de talie internațională, specializat în coaching comportamental și marketing.
  • Vijay Raju, Vicepreședinte al Global Shapers Community în cadrul World Economic Forum. Expert în creativitate și modele de business inovatoare. Înainte de a lucra la World Economic Forum, a fost Senior Consultant la Innosight.

unnamed (4)

Acestea fiind zise, dacă n-ați fost până acum la niciun TEDx, acum e momentul cel mai potrivit. :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ați fost la vreodată la TEDx? Dacă nu, acum e momentul”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)