24.04.2017

Cum vi se pare mesajul meu către TEDxBucharest?

Anul acesta am avut surpriza (da, măh, a fost o surpriză, oricât mi-ar fi de greu să recunosc asta :D) să fiu invitat să susţin, ca un fel de ambasador de mare angajament, evenimentul TEDxBucharest. Ceea ce, fireşte, am acceptat cu extrem de multă plăcere. Căci, mă ştiţi, cum aş fi putut să spun „pas” unei isprăvi care mie îmi place corespunzător? :)

Una din însărcinările pe care le-am avut în onoranta mea calitate de ambasador al evenimentului a fost să fac nişte poze. Da, simplu şi la obiect, chiar ar putea lua mai multă lume exemplu când îşi promovează nişte evenimente şi, din te miri ce motive, cred că şi eu aş fi bun în ecuaţia asta. Nu de alta, dar tare ne mai distrăm în astfel de împrejurări :D

Ce vedeţi mai jos este doar una din poze. Care, au considerat organizatorii, reprezintă cel mai bine mesajul pe care îl vedeţi colea pe poză. Şi care îmi aparţine, căci a transmite un mesaj din coraconul meu care să se potrivească spiritului evenimentului a fost o altă însărcinare primită. Iar eu, după cum vedeţi, am ales nemuritoarele cuvinte „A fi optimist înseamnă să vrei să faci ceva, iar a fi realist înseamnă să ştii cum trebuie făcut„.

Chinezu - blogger

O să vă dau mai multe poze de la această sesiune foto. Un fel de fotoreportaj, dacă vreţi. Să vă şi să ne râdem corespunzător :D Până atunci, însă, ia vedeţi dacă mai prindeţi bilete la TEDxBucharest. Şi daţi un ochi şi la speakeri. Ca să ştiţi ce vă aşteaptă dacă veniţi la eveniment şi, fireşte, ca să ştiţi ce pierdeţi dacă nu veniţi…

Iar dacă aveţi idei măreţe, poate daţi un ochi aici şi vă decideţi să încercaţi marea cu degetul, cum ar veni :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Linkurile zilei

Caut un copil între 10-14 ani, care să joace în meciul Steaua – Schalke

3 comentarii

 1. marți, 5 noiembrie 2013, 11:43

  Mesajul cu pricina va fi cuprins, sunt convins, în toate dicţionarele de maxime şi cugetări celebre, din următoarele secole. :-) NU e o ironie, glumesc poate necontrolat, că nu ne cunoaştem. Dar chiar e tare expresia pe care, cred că o ştii pe propria ta piele.

  Răspunde
  • marți, 5 noiembrie 2013, 23:29

   Dap, cam tot ce zic eu din ciclul asta de maxime si cugetari este testat pe propria piele :)

   Răspunde
 2. miercuri, 6 noiembrie 2013, 19:43

  Amici sau nu, mie mi se pare ca foarte multe vorbe care te caracterizeaza sau pe care le utilizezi in mod frecvent si-ti apartin, pot fi inscrise cu mare succes in dictionarul despre care vorbea colegul.

  Da, mie imi place.
  Iar ideea este una de „mare angajament” uite :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *