Cum vi se pare mesajul meu către TEDxBucharest?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Anul acesta am avut surpriza (da, măh, a fost o surpriză, oricât mi-ar fi de greu să recunosc asta :D) să fiu invitat să susţin, ca un fel de ambasador de mare angajament, evenimentul TEDxBucharest. Ceea ce, fireşte, am acceptat cu extrem de multă plăcere. Căci, mă ştiţi, cum aş fi putut să spun „pas” unei isprăvi care mie îmi place corespunzător? :)

Una din însărcinările pe care le-am avut în onoranta mea calitate de ambasador al evenimentului a fost să fac nişte poze. Da, simplu şi la obiect, chiar ar putea lua mai multă lume exemplu când îşi promovează nişte evenimente şi, din te miri ce motive, cred că şi eu aş fi bun în ecuaţia asta. Nu de alta, dar tare ne mai distrăm în astfel de împrejurări :D

Ce vedeţi mai jos este doar una din poze. Care, au considerat organizatorii, reprezintă cel mai bine mesajul pe care îl vedeţi colea pe poză. Şi care îmi aparţine, căci a transmite un mesaj din coraconul meu care să se potrivească spiritului evenimentului a fost o altă însărcinare primită. Iar eu, după cum vedeţi, am ales nemuritoarele cuvinte „A fi optimist înseamnă să vrei să faci ceva, iar a fi realist înseamnă să ştii cum trebuie făcut„.

Chinezu - blogger

O să vă dau mai multe poze de la această sesiune foto. Un fel de fotoreportaj, dacă vreţi. Să vă şi să ne râdem corespunzător :D Până atunci, însă, ia vedeţi dacă mai prindeţi bilete la TEDxBucharest. Şi daţi un ochi şi la speakeri. Ca să ştiţi ce vă aşteaptă dacă veniţi la eveniment şi, fireşte, ca să ştiţi ce pierdeţi dacă nu veniţi…

Iar dacă aveţi idei măreţe, poate daţi un ochi aici şi vă decideţi să încercaţi marea cu degetul, cum ar veni :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum vi se pare mesajul meu către TEDxBucharest?”

  1. Mesajul cu pricina va fi cuprins, sunt convins, în toate dicţionarele de maxime şi cugetări celebre, din următoarele secole. :-) NU e o ironie, glumesc poate necontrolat, că nu ne cunoaştem. Dar chiar e tare expresia pe care, cred că o ştii pe propria ta piele.

  2. Amici sau nu, mie mi se pare ca foarte multe vorbe care te caracterizeaza sau pe care le utilizezi in mod frecvent si-ti apartin, pot fi inscrise cu mare succes in dictionarul despre care vorbea colegul.

    Da, mie imi place.
    Iar ideea este una de „mare angajament” uite :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)