Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Cupa de Toamnă – Deva, 2015 la badminton, între 30 octombrie și 1 noiembrie

Îmi place să văd că se întâmplă competiții de genul acesta, în care sporturile care nu sunt mainstream, ca să le zic așa, au loc de desfășurare, cum ar veni. Așa că o să încerc să vă dau acilea la mine informații din această zonă mai puțin promovată. Ca un fel de salut pe care îl adresez celor care organizează astfel de chestiuni.

Badminton Club Deva vă invită, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, la Sala Sporturilor din Deva, la Cupa de Toamnă – Deva, 2015 la badminton. Competiția va începe vineri, 30 octombrie, la ora 16:00, și beneficiază de participarea celor mai valoroși sportivi din țară și din străinătate.

Cupa de Toamnă – Deva, 2015 se va desfășura la următoarele categorii:

– Veterani (+35 ani): probele simplu masculin (MS), dublu masculin (MD), simplu feminin (WS), dublu feminin (WD), dublu mixt (XD)

– Categoria A: MS, MD, WS, WD, XD

– Categoria B: MS, MD, WS, WD, XD

– Categoria C: MS, MD, WS, WD, XD.

Toate categoriile punctează în clasamentul oficial al Federației Române de Badminton.

În acest an, comnpetiția va fi mai puternică decît pricând, prin participarea unor sportivi de categorie Elite în probele de categoria A.

1-deva-300x199

Sursa foto: badmintonclubdeva.ro

Un comentariu la “Cupa de Toamnă – Deva, 2015 la badminton, între 30 octombrie și 1 noiembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.