Hai că am ajuns și personaj de bandă desenată. Pentru că blogging :D

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Io când vă tot spun că am cea mai frumoasă meserie din lume, voi ”blogger, blogger!” :)) Păi uitați și voi ce mi se întâmplă. Adică inclusiv personaj de bandă desenată am ajuns. Pentru că cei de la Loopaa, în cadrul seriei Marcomics, au decis că îmi șade bine să fiu un personaj, care discută despre, desigur, blogging.

Ce vedeți în episodul, cum ar veni, de mai jos este ceva real să știți. Adică mi-e plin podul de chestii de astea care mi se întâmplă fix pe acest scenariu, cu unii care vin și zic ”aș vrea pe mama, pe tata și jumate din bunicu, dar bani nu am, căci vă fac o onoarea că vă las să mă promovați”. Sau ceva de genul :)) Cu mențiunea că ar mai fi trebuit o ”coțcă” în desenul de mai jos: aia în care îi dau cu flit celuilalt personaj :))

Mulțam, dragilor de la Loopaa! Tipăresc asta și mi-o pun în birou la Kooperativa 2.0, fix deasupra creștetului, sa vădă cei interesați, cum ar veni :))

banda desenata marcomics loopa

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Hai că am ajuns și personaj de bandă desenată. Pentru că blogging :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)