Chapeau, Gabriel Cotabiță!

Până în urmă cu vreo 4 ani, știam despre Gabriel Cotabiță cam ce știa toată lumea. Un muzician apreciat, cu multe hituri (de fapt, ca să folosim limbajul epocii, șlagăre) lansate în 40 de ani de carieră (da, atât de mult a trecut…). Mie, ca rocker bătrân ce mă aflu, mi-a intrat la suflet din perioada Holograf. Mno, ce să cereți de la mine… :D Dar, bref, cum ziceam, știam ce știa cam toată lumea.

Apoi am cunoscut-o pe fiica sa, Aela. Pe linie profesională, ca să zic așa. Am colaborat de câteva ori, ne-am intersectat pe la eveniment, am mai povestit una, alta, știți voi, faza clasică. Adică Aela a intrat în cercul meu de cunoștințe.

Când am auzit pentru prima dată de drama prin care a trecut Gabriel Cotabiță, primul meu gând s-a dus către ea. Și i-am transmis atunci, în gând, multă putere și energie pentru a putea trece de aceste clipe grele. Zic ”în gând” pentru că, deși sunt genul care m-aș bate cu ursul, la o adică, atunci când văd tristețea în viața cuiva, mă simt neputincios. Și mi-este foarte greu să îmi găsesc cuvintele. Îmi este foarte greu să știu ce este cel mai bine de spus. Asta pentru că am avut și eu momentele mele de clipe grele…

Eram în Anglia când m-a sunat Aela. Când i-am văzut numărul pe ecranul telefonului, am respirat adânc și i-am răspuns. M-am relazat imediat ce i-am auzit vocea. Pentru că mi-a transmis senzația de ”e totul ok”. Ceea ce m-a bucurat foarte tare. Apoi mi-a spus despre Gala Chapeau. Când am auzit că asta înseamnă că Gabriel Cotabiță va fi la Sala Palatului ca să își asculte piesele cântate de alții, m-am emoționat. Pentru că am încercat să mă pun în locul lui: să vezi o gașcă faină de prieteni cum cântă pentru tine ceea ce, ani de zile, ai cântat tu pentru ei mi se pare ceva… uite, și acum mi se face pielea de găină…

Vă dau mai jos informații despre acest spectacol încărcat de o simbolistică aparte. Și vă invit să fiți alături de această ispravă de suflet. Și, dacă puteți, să transmiteți vestea despre spectacol mai departe. Să audă cât mai multă lume. Vă mulțumesc.

29 Octombrie 2015 aduce “Gala Chapeau!” un eveniment unic in Romania, care reuneste artisti din toate generatiile pe hiturile lui Gabriel Cotabita

La Sala Palatului, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie si Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai indragite melodii ale lui Gabriel Cotabita, intr-un spectacol fara precedent, prezentat de Mihai Bendeac.

“Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprima respectul si aprecierea, tradusa in limba romana prin: “Jos palaria!”

Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru tara noastra: un spectacol care omagiaza carierele celor mai importanti artisti ai Romaniei, in cadrul unei Gale care prezinta parcursul lor de la inceputuri pana in prezent, privind spre viitor.

“Gala Chapeau!” este un regal muzical complet, care se anunta in aceeasi masura plin de surprize si incarcat de emotie, Gabriel Cotabita fiind alaturi de prietenii sai din industrie si de publicul din sala pentru a asculta “Domnisoara, nu pleca”, “Raiul e pe pamant”, “Conventional”, “Cand zambesti” sau ”Noapte albastra”, precum si multe alte piese, reinterpretate si sustinute pe scena Salii Palatului de catre unele dintre cele mai indragite voci din Romania.

Evenimentul este in acelasi timp un cadou muzical oferit de catre prietenii sai din lumea artistica, in cautarea unui mod in care sa ii declare public „Jos palaria, Gabi!” in preajma aniversarii a 60 de ani de viata a artistului si in anul aniversarii a 40 de ani dedicati scenei.

“Gala Chapeau! Gabriel Cotabita” – 29 octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19:30.
Preturile biletelor incep de la 65 de RON si pot fi achizitionate la Sala Palatului si in reteaua Eventim.

Evenimentul este organizat de Taktix Media, sustinut in calitate de parteneri media de Antena 1, Antena Stars si ZU TV si realizat cu sprijinul BGS.Poster - Gala Chapeau - Gabriel Cotabita3-01

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)