Ați trecut prin Pasajul de la Universitate zilelele acestea?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă da, cu siguranță ați văzut că Pasajul de la Universitate a devenit „Pasajul FNT” și, în același timp, locul unde veți putea afla ultimele noutăți despre apropiatul Festival Național de Teatru. Iată ce se va mai întâmpla în Pasajul FNT, în următoarea perioadă:

Atmosfera din Pasajul FNT va fi una speciala, determinata in primul rand de energia si vibratiile create de cele peste 250 de afise ale spectacolelor de teatru prezentate pe parcursul ultimului sfert de veac in editiile FNT precedente. Aceste marturii ale drumului si evolutiei teatrului romanesc sunt expuse in spatiile Pasajului sub genericul „Afisele Vremii, Vremea Teatrului”. Li se adauga, desigur, afisele actualei editii, care panoteaza proximitatea punctului de informare FNT creat in centrul Pasajului, precum si filmul de fotografie semnat Mihaela Marin. Acesta cuprinde o ampla selectie de instantanee alese din spectacolele prezentate de-a lungul celor 25 de ani ai Festivalului National de Teatru si va rula pe ecranele amplasate in Pasaj.

Centrul principalului loc de intersectie pietonala din Bucuresti este dominat de Punctul INFO FNT, dotat pentru a fi la zi cu toate informatiile despre evenimentele din Festival si pentru a veni in intampinarea publicului cu detalii: spectacolele si povestile lor, distributii, harta locatiilor, unde se gasesc bilete, pretul acestora, indrumare pentru platforma on-line de achizitionare a biletelor – mystage.ro –, dar si pentru teatrele partenere care vand bilete la casele proprii; aici se gasesc fluturasi de promovare a productiilor invitate; de aici se pot procura gratis cele mai noi aparitii ale ziarului Festivalului („Jurnalul FNT”), programul manifestarilor, informatii-fluturasi despre toate evenimentele conexe, afise FNT s.a..

Tot aici se vor desfasura zilnic, de la ora 17.00, intalnirile informale cu artistii FNT. In mijlocul tumultului cotidian, actorii si regizorii spectacolelor din programul actualei editii nu vor lipsi de la la intalnirea cu publicul: trecatorul va avea ocazia sa-i cunoasca, sa afle povesti, sa poarte dialoguri, sa solicite autografe si …, cine stie, poate sa cante impreuna cu artistii sau sa ia parte la mici fragmente din spectacole, organizate ad-hoc.

Vor fi initiate concursuri si alte forme de participare interactiva, iar trecatorii se vor putea intalni,  in fiecare zi intre orele 16.30 – 18.30 cu cunoscuta artista Margareta Paslaru – prezenta pentru al doilea an consecutiv in Pasajul FNT, pentru a oferi autografe si a prezenta CD-ul „Actorii Canta”,menit sa initieze donatii care vor ajunge in conturile campaniei „Artistii pentru artisti” organizata de UNITER.

Cei care trec sunt invitați sa se opreasca pentru a urmari zilnic, intre orele 12.00 – 14.00, interviurile live, dar si spectacolele transmise in live-streaming pe portalul adevarul.ro., incepand cu 23 octombrie. In ambientul teatral al expozitiei publicul e invitat sa asculte marturii si impresii a peste 25 de artisti invitati in studiourile Adevarul. Intregul program al interviurilor si livestreaming-urilor este afisat in proximitatea Punctului INFO FNT.

La realizarea pasajului FNT au contribuit: UNITER, ARCUB, Muzeul National de Arta Contemporana, Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti.

Pasajul FNT va fi deschis marelui public pana la incheierea Festivalului National de Teatru, in prima zi de noiembrie, 2015.

pasaj FNT foto lucian muntean LM0_9807

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)