Kinodiseea se deschide cu „Song of the sea”, animație nominalizată la Oscar

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am mai scris aici despre ce vom mai putea să vedem anul acesta la Kinodiseea, în caz că nu ați apucat să citiți.

Acum a venit vremea să anunț că a șaptea ediție Kinodiseea debutează pe data de 13 noiembrie, la Cinema Studio, cu animația „Song of the sea”, nominalizată la Oscar și recent la European Film Awards – EFA 2015 pentru cel mai bun lungmetraj european de animație.

Song of the Sea a intrat în cursa pentru Oscar 2015 la categoria Cel mai Bun Film de Animație, alături de The Tale of Princess Kaguya, filmul semnat de Isao Takahata de la prestigiosul Studio Ghibli și The Boxtrolls, realizat de animatorii studioului american Laika. Song of the Sea concurează alături de alte 11 producții în competiția internațională Kinodiseea de anul acesta.

P. S. Urmăriți detalii despre Kinodiseea pe pagina de Facebook a evenimentului.

unnamed (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)