Filmul „Girlhood”, nominalizat la Cannes, va fi proiectat la KINOdiseea

Dragilor, ne aflăm în zona de festival din nou, de data aceasta vorbim despre KINOdiseea, Festivalul Internațional de Film pentru Copii, ce va avea loc anul acesta în perioada 13 – 18 noiembrie la Cinema Studio, Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinema Eforie și Cinema Union.

E a șaptea ediție a evenimentului și aduce pe ecrane și filmul „Girlhood”, filmul care a deschis secțiunea Quinzaine des Realisateurs (Director’s Fortnight) la Festival de Cannes, câștigător al premiilor pentru cel mai bun film și cea mai bună cinematografie la Stockholm Film Festival, a fost selectat la Sundance Film Festival 2015 în cadrul secțiunii Spotlight și a fost nominalizat pentru 4 premii César.

Aceasta pentru că la KINOdiseea se inaugurează o secțiune dedicată adolescenților – Teenagers in Focus, care va prezenta publicului tânăr trei lungmetraje în premieră națională, nominalizate și premiate la importante festivaluri internaționale de film. Așa cum este, bineînțeles, „Girlhood”.

Și ca să nu mai prelungesc suspansul, iată și celelalte două filme despre care vorbeam:

Dacă v-am făcut curioși (sper că da), nu uitați că puteți găsi mult mai multe informații despre festival pe kinodiseea.ro și pe Facebook.

Un comentariu la “Filmul „Girlhood”, nominalizat la Cannes, va fi proiectat la KINOdiseea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: