Vă recomand meniul „Habitat for Humanity” by Restaurant Potcoava

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu dacă mai țineți minte când vă spuneam despre BIG BUILD 2015, al celor de la Habitat for Humanity. Ei bine, dacă anul acesta proiectul și-a propus să construiască 8 case în 5 zile, în 2016 se urmărește – fiți pe fază aici – construirea a 30 de case în 5 zile.

Cât despre meniul „Habitat for Humanity”, trebuie să vă spun că a fost lansat sub sloganul “Poftă bună la o faptă bună” de către Habitat for Humanity România și Restaurant Potcoava. Scopul acestuia este, firește, sprijinirea cauzei pentru care asociația luptă: o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent.

Cu alte cuvinte, începând cu 14 octombrie 2015, meniul Habitat for Humanity este inclus în meniul restaurantului Potcoava pe o perioadă de un an, iar din vânzările acestuia, restaurantul Potcoava va dona 50% către Habitat for Humanity România. Fondurile strânse astfel vor fi folosite în proiectul BIG BUILD 2016.

unnamed (25)

Fotografia este de la evenimentul de lansare, unde au fost prezenți mulți prieteni Habitat for Humanity și Potcoava, printre care jurnaliști, bloggeri, parteneri, dar și vedete și realizatori TV, precum Nadir, Natalia Selegean, Crina Abrudan, Maria Coman și Dorin Chiotea. Aceștia au avut parte de o degustare de vinuri, au aflat mai multe povești despre trabucuri și au asistat la un live cooking.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)