27.04.2017

Participare gratuită la Conferința de Marketing Cultural de la ARCUB

Dacă în urmă cu nici 3 ani îmi ziceați că la noi se face marketing cultural, m-aș fi uitat la voi cu oareșce condescendență. Căci, nu-i așa, și Dacia 1300 este mașină, dar și Mercedes, ca să zic așa. Din fericire (și, aș adăuga, spre marea mea bucurie), ce am văzut în ultimul an pe linie de marketing cultural m-a făcut să mă uit cu mult mai mult optimism spre ce va să vină. Și cu – în anumite cazuri, desigur – cu mult respect la ce fac unii de pe la noi.

Nu o să vă dau exemple. Dacă ați urmărit blogul meu vă prindeți de ce zic despre unii că mi-au câștigat respectul și considerația pentru că au făcut ce au făcut. Și nu nominalizez pe nimeni pentru că sunt curios dacă la Conferința de Marketing Cultural ”Arta îmbrățișează brandurile” o să văd câțiva dintre ”favoriții” mei că sunt scoși în față, cum ar veni.

Dacă vreți să participați la această conferință, care are loc pe 29 octombrie, de la ora 14.00, la ARCUB (vedeți mai jos, în vizual, adresa), dați un mesaj privat pe pagina de facebook Konzept Consulting și de acolo preiau ei, cum ar veni.

Ne vedem acolo!

conferinta marketing culturalâ

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Specialiștii spun că prin 2017 o să cam abandonăm Facebook

Filmul „Acasă la tata”, din 6 noiembrie, în cinematografe

3 comentarii

 1. luni, 19 octombrie 2015, 11:17

  pare chiar interesant, voi merge cu siguranță :)

  Răspunde
 2. luni, 19 octombrie 2015, 12:18

  Si eu as vrea sa merg, dar sunt cam departe de Bucuresti :). As putea sa vad cumva materialele? Vor fi postate undeva? Sau vor fi materiale tiparite?

  Răspunde
  • marți, 20 octombrie 2015, 08:34

   O să întreb organizatorii. Cu mențiunea că, din experiența mea, unii speakeri nu prea vor să le dea pe mail (nu întreba de ce, e decizia lor), iar unii speakeri vin fără prezentare, adică susțin oral, cum ar veni, chestiunea :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *