Participare gratuită la Conferința de Marketing Cultural de la ARCUB

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă în urmă cu nici 3 ani îmi ziceați că la noi se face marketing cultural, m-aș fi uitat la voi cu oareșce condescendență. Căci, nu-i așa, și Dacia 1300 este mașină, dar și Mercedes, ca să zic așa. Din fericire (și, aș adăuga, spre marea mea bucurie), ce am văzut în ultimul an pe linie de marketing cultural m-a făcut să mă uit cu mult mai mult optimism spre ce va să vină. Și cu – în anumite cazuri, desigur – cu mult respect la ce fac unii de pe la noi.

Nu o să vă dau exemple. Dacă ați urmărit blogul meu vă prindeți de ce zic despre unii că mi-au câștigat respectul și considerația pentru că au făcut ce au făcut. Și nu nominalizez pe nimeni pentru că sunt curios dacă la Conferința de Marketing Cultural ”Arta îmbrățișează brandurile” o să văd câțiva dintre ”favoriții” mei că sunt scoși în față, cum ar veni.

Dacă vreți să participați la această conferință, care are loc pe 29 octombrie, de la ora 14.00, la ARCUB (vedeți mai jos, în vizual, adresa), dați un mesaj privat pe pagina de facebook Konzept Consulting și de acolo preiau ei, cum ar veni.

Ne vedem acolo!

conferinta marketing culturalâ

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Participare gratuită la Conferința de Marketing Cultural de la ARCUB”

    1. O să întreb organizatorii. Cu mențiunea că, din experiența mea, unii speakeri nu prea vor să le dea pe mail (nu întreba de ce, e decizia lor), iar unii speakeri vin fără prezentare, adică susțin oral, cum ar veni, chestiunea :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)